Bitcoin Klaar Voor Een Volgende Move ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen ! in 2023

laatste update: 11-2023


Bitcoin Klaar Voor Een Volgende Move ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen !

🔥Donatie Link:

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash! Het grootste investering en tradings platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Commodities en Futures tot reguliere Aandelen.

(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:

Instagram:

Facebook:

🔥Discord: De invite link Naar discord vind je op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

0:00 start
9:23 Tim Draper: Netflix wellicht volgende fortune 100 bedrijf dat BTC koopt
11:51 Mark Cuban: Bitcoin is technolgie maar goud is ‘dood’
16:05 Grayscale vraagt 1,671% meer voor Litecoin, hoe kan dat?
19:33 5 vragen aan Litebit over de hack: $350,000 aan Bitcoin losgeld geeist.
22:03 Chainlink waarde stijgt na nieuws rente op BlckFi
24:01 Aandelen overzicht
27:58 Crypto overzicht
33:25 Bitcoin/BTC
41:29 EUR/CHF
48:47 Silver/XAG
53:11 Wereldhave/WHA
56:34 Tesla/TSLA
1:02:23 Cardano/ADA
1:04:52 Desktop metal INC/DM
1:07:30 Siemens gamesa renewable energySGRE
1:11:01 NIO INC/NIO
1:14:04 Litecoin/LTC
1:17:23 Ethereum/ETH
1:20:21 Laterss!!

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #investeren #Trading

13 gedachten over “Bitcoin Klaar Voor Een Volgende Move ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen ! in 2023”

 1. er gaan geruchten rond dat china veel meer goud heeft dan dat ze aangeven. Volgens de “rumor” is het minimaal 2x zoveel en als ze dat eenmaal vrij geven aan de openmarkt gaat de prijs supper hard naar beneden en dus ook de waarden van het fiat. dat is ook de tactiek van het kopen van het goud volgens de rumor, de westerse economie kapot laten gaan terwijl in china de grootste btc mines staan. en zo willen ze NOGMAALS volgens de romor, de machtigste positie in de wereld krijgen

 2. Over winst nemen, dat heb ik vorige week gedaan. Nog 2 of 3 keer dan heb ik mijn investering in crypto eruit en is het alleen nog maar rente op rente. Dank jullie wel boys om ons elke keer effe aan te herinneren om op tijd je winst te nemen. Jullie kanaal is gegroeid en het is af en toe lastig om elke keer weer in herhaling te gaan. Maar ik ben nog steeds benieuwd naar jullie nieuwe projecten voor programmering op jullie youtube kanaal. 😊😁

 3. Ja zeker de prijs kan lo of high vanmorgen 7 k bitcoin van f2pool naar kraken gegaan daarom zakt het zolang f2pool blijft dumpen rond de 50k dollar gaan we niet hoger met btc de markt word gemanipuleerd!

 4. 1:13:30 nu zal ik wel fanboy genoemd worden en uitgelachen… maar dat is het punt ook… Als kijk is naar Toyota…
  Koploper als het gaat om hybride & waterstof, daarnaast nog: robotica, naaimachines, etc etc. Uit mijn IHC tijd weet ik dat ze baggerschepen in bezit hebben… En inmiddels zijn ze zelfs dit jaar begonnen aan een nieuwe ''stad van de toekomst'' bouwen…..(stad… oke 2000 mensen niet echt een stad, maar laten we de nieuwskop even aanhouden) Hoe vaker ik mijn eigen comment nu lees hoe meer ik mijzelf als fanboy/speculant bestempel.. gadverdamme..

  Punt is:
  In america en eigenlijk overal buiten Europa geprezen merk… onverwoestbaar en bewezen. Staar je niet blind op de ''bekende'' Europese markt of de ''all mighty tesla''.
  Ik hoor eigenlijk alleen maar VW, Tesla, VW, Tesla…. kortzichtig in mijn opinie

  Mocht je denken die gast is gek, schud me alsjeblieft even wakker dan!

 5. Als jullie nu 1k hadden om te investeren in welke coins zit de meeste potentie over de lange termijn?

 6. Hey guys, toffe content weer! Hebben jullie gehoord van MarketCipher en dit eens getest en gebruikt? Ik trade nu alleen met TA voor de afgelopen 2 jaar, gaat lekker. Ik vraag dit omdat ik deze "indicator" vaker voorbij zie komen en mensen beweren dat het een goede aanvulling is op TA. Ik hoor graag van jullie 👌🏽

 7. Chris! Ik heb genoten van je! Lekker scherp weer, heldere blik op de markten en duidelijke no nonsense analyse! top top!

 8. Hoy mannen vraagje: ik wil graag prijsactie beter snappen, hebben jullie daarover ook content op you tube van gemaakt? ik kan het niet vinden, vast dank en ga zo door!

 9. Super film THX, alleen Tesla en Nio vergelijking met BMW MERCEDES en VW is een zelfde vergelijking van Nokia met de eerste iPhone. Denk dat jullie het zelf rijden hierin onderschatten.
  In 2007 zag niemand de meer waarde van de eerste iPhone en Samsung, dit is de zelfde vergelijk nu met Tesla en Nio ik denk bodem 550 TESLA en 35 NIO en zekers veel fomo.

Reacties zijn gesloten.