Bitcoin Klaar Voor Een Terugtest Naar 30K?

laatste update: 05-2023


Bitcoin Klaar Voor Een Terugtest Naar 30K?

🔶DoopieCash Summer Event 2023 !
Haal NU je tickets voor je te laat bent !!

🔶Bitvavo Mei Actie !

Open nu een account bij de grootste exchange van Nederland via DoopieCash en na succesvolle verificatie ontvang je een welkomstbonus van €10.

Bestaande leden die al een account hebben via DoopieCash en minimaal €200 aan volume verhandelen in de maand mei maken tevens kans op:
€250 Bitcoin.
€100 Ethereum.
2x Ticket Naar Het DoopieCash Event 2023.
Laat hiervoor een reactie achter onder deze livestream!

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo:

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶
___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

0:00 Start
15:52 Nieuwsrondje
19:40 Aandelen overzicht
27:33 Crypto overzicht
32:16 Bitcoin/BTC
45:59 Apple Inc/APPL
53:48 Paypal Holdings Inc/PYPL
55:56 Cardano/ADA
58:03 Bitcoin Cash/BCH
1:00:51 Air France – KLM/AF
1:02:40 Solana/SOL
1:06:14 Ethereum/ETH
1:10:20 Laterss!!

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #bitcoin #banken

29 gedachten over “Bitcoin Klaar Voor Een Terugtest Naar 30K?”

 1. Mannen, ik volg al bijna 2 jaar al jullie content en ik ben ervan overtuigd dat jullie de beste in jullie soort zijn! Dank hiervoor!
  Ik ben zelf aan het traden sinds juli vorig jaar en worstel vooral met het in prijs traden wanneer je een fulltime baan en ook nog kleine kinderen hebt. Ben ik dan gedwongen tot swing trades? Meestal heb ik mijn trade dan ingetekend maar nog niet gezet en mis ik weer het goede moment om in te stappen in prijs. Hoe zien jullie dit?
  Ook vind ik het soms lastig naar welke impuls ik moet kijken voor een entry. Welke impuls is dan de beste en meest sterke om de terugtest op te pikken voor een long.
  Alvast bedankt! Groet Kristy

 2. Vraagje(s): het gainen en verliezen van een level in combinatie met een nieuwsevent als CPI/PPI. Telt deze gain/loss dan ook? Hoe benader je die heftige/snelle prijsactie? Is dit ongezonde beweging/prijsactie te noemen? Valt er veilig op te traden?

 3. Eey Berry en Chris ben zeerste nieuwsgierig doen jullie nog steeds investeren via sameningeld of Collin gr Dennis

 4. Lekkere stream weer mannen! Hierbij mijn brandende vraag 🙂 Hebben jullie meer Bitcoins en/of Ethereums vergaard met behulp van traden of met spot aankopen (euro's) toen we nog op lagere prijzen stonden?

 5. Mooi rood is niet lelijk Berry! Haha lekker genieten, bedankt voor de stream

 6. Heren. Mijn leuke/interessante vraag.. Jullie zijn traders, waarschijnlijk ZZP'ers. Kan je dan de aankoop- en verkoopkosten aftrekken van de omzet?

 7. Gaan we de val van de Dollar meemaken voordat we ons houten jassie aandoen?

 8. Vraag: wat is reden dat je op een bepaald level bij een terugtest mag instappen en een andere keer alleen in de prijs mag instappen?

 9. Misschien niet de leukste maar wel Twee brandende vragen:
  – Hoeveel trades plaatsen jullie gemiddeld per dag?
  – Eerder heb ik geleerd om minimaal 3 conformaties te hebben op een trade. Hoe staan jullie hier in?

 10. Thx weer voor de livestream! Wat betreft een leuke vraag…eigenlijk een belangrijke: hoe hebben jullie geregeld dat, mocht er iets gebeuren met je, je nabestaanden bij je funds kunnen komen? Via een notaris vastleggen? Jullie hebben er ooit een video over gemaakt volgens mij, maar kan ik niet meer vinden.

 11. Ik heb een paar dingen waar ik tegen aan loop…maar ik denk dat winst nemen een groot probleem is…waar doe je dit het best en met hoeveel dan?

 12. Hey mannen, ik denk soms aan opgeven omdat ik 2j achter de knoppen zit, denk dat ik alles begrijp en vervolgens uitgestopt wordt. Hoever moet je gaan in confirmaties want sommige setups hebben bijna geen confirmatie en gaan dan wel weer goed met 0,25 % risk. De 1% goede setup gaat dan naar de haaien. Zou graag leren zwemmen in jullie vijver 😉

 13. Heren, mijn vraag is de volgende: als jullie een auto mogen kiezen maar het moet een Amerikaans merk zijn, welke kiezen jullie? En hoe vergelijken jullie die dan met bv jullie huidige auto's?

 14. Bedankt voor de toffe content heren!💯 Zijn er bepaalde momenten op de dag waarop jullie extra alert zijn op trade kansjes? Ik vroeg me af of jullie een bepaalde voorkeur hebben om bijv. rond de openingstijden van de beurs al in positie te zitten (vanwege de volatiliteit die de opening met zich meebrengt), of eerder geneigd te zijn om later op de dag actiever te traden. Bij deze mijn vraag voor het mokkie, ik hoor het graag!😄

 15. Hoe zien jullie doopiecash voor je over 5-10 jaar, wat zijn doelen die jullie nog graag willen bereiken.

 16. Vouwen jullie of maken jullie er een propje van?? 💩💩

 17. Ik ben sinds september 2020 gestart met DCA op bitcoin. Het bedrag dat ik iedere maand investeer is in de loop van de tijd ook groter geworden. Wanneer wordt het interessant om tp's van 5-10% in te plannen op mijn bitcoin DCA positie? Ik denk er zelf aan om dit te doen wanneer de prijs van bitcoin in "price discovery" komt. Denken jullie hier hetzelfde over of is het al interessant om hier eerder mee te beginnen vanaf bijvoorbeeld een bitcoin prijs van ongeveer 46k dollar?

 18. Stel. Ik ben de codes kwijt van de Ledger. Moet je dan belasting betalen? En wat als je ze over 20 jaar ineens vind? Net als die ene vent die zijn schijf op de vuilnisbelt zoekt.😂

 19. Bedankt voor alle leerzame content. Volg jullie nu ongeveer twee jaar en heb er veel van opgestoken. Hierdoor ook zelf overal ingedoken leverage traden, spot, dca, altcoins, aandelen noem maar op. Mijn vraag is hebben jullie wel eens crypto met contact geld gekocht? Hoor steeds meer over cbdc en overal kyc. Ik heb natuurlijk de video over de ledger gezien maar misschien is het leuk om een video te maken over of het mogelijk is met contant geld crypto kopen.

 20. Weer een topvideootje gasten. Ik shoot m'n vraag: "Hebben jullie (ooit) interesse gehad in een mining rig aanleggen (waar het het goedkoopste is).

 21. vraag; jullie hebben ooit eens in een stream gezegd een bot te proberen te laten maken die jullie strategie probeerd uit te voeren. hebben jullie daar nog wel eens werk van gemaakt? en hoe waren de resultaten? jullie hebben mij namelijk leren traden en een vriend van mij is progammeur en we denken erover om dat eens te gaan maken.

 22. erg bedankt weer voor de content!! Ik vraag mij af of jullie iets hebben wat jullie niet van elkaar weten?

 23. Heren, mijn vraag voor jullie: wat vonden jullie het lastigste te begrijpen toen je startte met traden en hoe is bij jullie het kwartje gaan vallen? Misschien meer een vraag voor Berry, kan ik me zomaar voorstellen. Ik vond/vind trend in trends en het besef daarop dat je HTF misschien down zit, maar je LTF long setup alsnog goed kan zijn.

 24. Waarom heeft Julie YoutubeLogo aan de muur niet een mooie 3D lijst ? 💯💣

 25. Altijd leuk om de streams te bekijken. Voor mij is het even een stukje “me-time” 🙂

  Vraag: bij de confirmatie van een breakout, waar plaatsen jullie dan een stoploss? Want de vorige low ligt dan een heel stuk lager. Gaan jullie daarvoor naar de lower timeframe?

 26. Ik wordt altijd vrolijk van dit soort leervideo's….. Ik zou graag zien dat de video's die jullie lang geleden maakte qua leervideo's, dat jullie met de kennis van nu daar nieuwe moderne versies van posten hier op Youtube, vooral dan de belangrijkste waar je het meeste aan hebt.
  Er zijn meerdere… maar een goede start zou zijn hoe jullie orders op Bybit erin zetten van start tot eind(dus entry, stoploss en tp's), plus eventueel hoe spot orders daar werken en hoe eventuele andere trading mogelijkheden daar werken.
  Lijkt jullie dit wat qua idee ?

 27. mijn vraag voor jullie: De entry vinden en ook de de SL gaat laatste tijd heel goed. op de 3min en 15min trade ik vooral. Ik kom in positie ,trade gaat goed, ik laat m open staan. maar ik moet ook gewoon werken, en ik heb dan geen tijd om mn trade te managen en wordt dan toch heel vaak uitgestopt. Het traden en fulltime werken maakt het lastig. ik wil die mooie entry,s gewoon spelen en vind t zo zonde om ze niet te spelen. Hoe hebben jullie dat gedaan toen jullie nog ernaast werkten? Groetjes

 28. Wederom weer bedankt ! Vraag: jullie halen af en toe wel aan dat waarneer je bepaalde niet dingen niet beheerst, je jezelf moet afvragen of traden wel iets voor jou. Zouden jullie hier dieper op kunnen ingaan en eventueel kijken naar 'plan B' wanneer traden na enkele tijd toch niet is weg gelegd voor hem of haar.

Reacties zijn gesloten.