Bitcoin kan record breken! | Noord-Koreaanse hackers bezig | Crypto nieuws vandaag | #800

laatste update: 02-2023


Noord-Koreaanse hackers zijn bezig met het verplaatsen van een enorme hoeveelheid fondsen. Daarnaast kan Bitcoin een nieuw record breken. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:39 EU stelt stemming rondom MiCa wederom uit
03:30 Bitcoin op weg naar nieuw record!
05:30 Shiba Inu is grootste stijger van de dag, waarom?!
08:15 DCG stopt voorlopig met dividend uitkeren
10:38 Noord Koreaanse hackers verplaatsen sinds lange tijd weer coins
14:36 Koerrrsen koerrrsen!
19:51 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Bitcoin kan record breken! | Noord-Koreaanse hackers bezig | Crypto nieuws vandaag | #800”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. "You may have to fight a battle more than once to win it." –Margaret Thatcher

Reacties zijn gesloten.