Bitcoin: futures gap $37.325 dip en dan voortzetting uptrend naar $43.000? + Analyse ETH/MATIC/XRP in 2023

laatste update: 12-2023


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/BTC.D/ETH/MATIC/XRP. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

10 gedachten over “Bitcoin: futures gap $37.325 dip en dan voortzetting uptrend naar $43.000? + Analyse ETH/MATIC/XRP in 2023”

 1. Goedemorgen John, bedankt voor de technische analyse! Een inverse head & shoulders zou mooi zijn! 😉

 2. je stopwoordje is heh. leuke drinking game, take a shot elke keer als hij heh zegt.
  verder echt top content. geen hype maar nuchter, duidelijk en to the point.

 3. Goedemiddag,

  Cup en handle of inverse head and shoulder, allemaal prima. Geen volume en naar beneden is ook goed, als we het op tijd zien aankomen. Bedankt weer voor je mooie analyse John 👍🏻😀

 4. Ik zou Mr. Bobby Landon zeker aan iedereen aanbevelen. Mijn handelservaring met hem was over het algemeen positief. De cryptomarkt wordt steeds aantrekkelijker voor beleggers die op zoek zijn naar activa met een lage correlatie die hun portefeuilles diversifiëren. De Amerikaanse investeringsbank verklaarde dat hoge volatiliteit "een tegenwind is voor verdere adoptie". We twijfelen er niet aan dat we bij het minste teken van stagnatie geen politieagent zullen worden. Ik weet dat mensen het niet leuk vinden om te zeggen dat het deze keer anders is, maar het aantal banken, instellingen en bedrijven dat honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd om lang mee te gaan: hoe kunnen we dit weerleggen? Zou een mooie cyclus kunnen zijn! Heeft iedereen het erover? De omstandigheden van deze bullmarkt zijn anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Deze tips heb ik uit de eerste hand gekregen van bobbysignals. Altijd een stap voor op andere retailers. Hij heeft al mijn transacties volledig gecontroleerd om zeker te zijn. "Om fouten te voorkomen en mijn geld te verliezen. Met de hulp van Bobby Landon, een ervaren handelaar die me handelsstrategieën heeft gegeven, kreeg ik 4,05 BTC van 0,9 BTC. Hij is een ervaren handelaar met een nauwkeurigheid van 90% in Bitcoin en Ethereum. Zijn methoden zijn eersteklas en winstgevend, je kunt hem gemakkelijk bereiken via Telegram (@bobbysignals)

 5. De cyrpto-markt is al een paar dagen minder volatiel. Mensen vragen zich nu af of dit het juiste moment is om te investeren? voordat je conclusies trekt, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. De prijsdaling van BTC betekent dat analisten verdeeld blijven over de vraag of het een berenmarkt betreedt of slechts een korte correctie ondergaat op weg naar meer recordhoogtes. Beleggers die vroeg kochten, maken ondanks de recente prijscrash nog steeds winst en verdienen door te handelen. Ik ben een belegger, maar ik win nog steeds door dezelfde methode toe te passen in elke transactie, u kunt vandaag ook een winnaar worden. We moeten de weg volgen om meer te verdienen, ongeacht de huidige markt (bulls of bears), die wordt verhandeld. Koop de Dip and Trade, ik dacht niet dat het mogelijk was om constant te winnen van traditionele handel totdat ik het Benas Andris-programma tegenkwam voor investeerders/nieuwelingen die niet begrijpen hoe traditionele B!tcσ!и werkt, om hen te helpen meer op te stapelen B!tcσ!и, ik heb meer dan 6 BTC gemaakt met de hulp van Benas. Je kunt hem bereiken op TEᒪEGᖇᗩᗰᗰ als (@Banas_crypto)

 6. I totally agree with you on that mate👍,Cryptocurrency analysts have described it as a “make or break” moment for the market, with the next few days being potentially crucial in determining its longer term trajectory, while other Traders are sulking on their loses, pro Tipsters Brennan Carson trade signals have proven 89% accuracy helping fellow subscribers gain their loses back with more profits to the bank, personally I underwent series of trading loses I'd best not talk about before I was introduced to trading analyst <@BrennanCarson> Tҽʅҽgɾαɱ . My contact with him has has changed my trading career I've been able to recover my losses and even grow my trading portfolio massively from 1.2 btc to 4.5 btc in just 4 weeks. I will advise traders especially newbies to have orientation of trading before they involve in it.

 7. Mrs Janny james is legit and her method works like magic I keep on earning every single week with her new strategy

Reacties zijn gesloten.