BITCOIN ETF TOKEN ($BTCETF) | Nieuwe Pre-Sale Token met Potentie?

laatste update: 12-2023


BTC ETF Kopen:

BTC ETF Koopgids:
BTC ETF Koersverwachting:
ETH ETF Koopgids:
Beste Altcoins 2023:

πŸ₯‡ Bybit:
πŸ‘‰ Sign-up, Deposit and win rewards now!

πŸ“ˆ Cryptonite Signalen: Crypto signalen:
πŸ“’ Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
πŸŽ₯ Gratis crypto training:
πŸ“Š Cryptonite Pro Indicator:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiΓ«le begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieΓ«n en niet alle strategieΓ«n passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

19 gedachten over “BITCOIN ETF TOKEN ($BTCETF) | Nieuwe Pre-Sale Token met Potentie?”

  1. Ook bedankt voor het vertalen anders snap ik er echt nix van πŸ˜‚

  2. The market is very unstable and you can not tell If it's going bearish or bullish. I advise y'all to forget predictions and start making a good profit now because future valuations are all speculations and guesses. When these reports are bullish take some off to the side lines, when news gets bearish start buying. "Keep it simple simple" that bear/ correction was the best thing that happened me. <But all thanks to Greg Nelson for his amazing skills for helping me to earn 11 Btc through trading chart. I believe we are in the spring phase

  3. Beste CornΓ©, een tijdje geleden heb ik op jouw advies een pre sale token aangeschaft. Echter ik zou echt niet meer weten welke dit was en hoe het ermee staat. Heb jij een overzicht van de pre sale coins die jij aanbevelen hebt ?! Gr Rob

  4. Zelfde met ETHETF …benieuwd, wordt denk ik een mooie hockeystick 😎😎😎😎😎

  5. Weer een nieuwe ponzy scam! Hoeveel heb je nu gekregen om die te promoten?

  6. Leuke video😊, hoewel ik de voorkeur geef aan handelen met de hulp van een professionele handelaar en ik elke week €9000 tot €12000 verdien, wat zeer bevredigend isπŸ‘πŸ€—

  7. Wat je zeker nodig hebt is kaspa zeer interessante coin. En beloofd veel in de bullrun.

  8. Ja dat vraag ik mij ook af doet je aan paid promoties graag een duidelijk en eerlijk antwoord in je volgende video.

  9. Corne, wat vind jij van de Ledger? Heb de laatste dagen/week veel moeilte om crypto van de Ledger terug te halen naar de Exchange (verkopen met winst) vanwege een zg 'network error' heb jij daar – of andere lezers- daar ook ervaring mee?

  10. Voor het eerst pre sale coin gekocht! Bedankt voor de uitleg. Er staat dat ik na de release mijn coins kan claimen. Kan dat gewoon via dezelfde link als waar ik ze kocht?

Reacties zijn gesloten.