BITCOIN ETF KOMT ERAAN + DE ECHTE STIJGING VOOR CRYPTO MOET NOG PLAATSVINDEN || CRYPTO DEZE WEEK #36

laatste update: 08-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#ALTCOINS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

15 gedachten over “BITCOIN ETF KOMT ERAAN + DE ECHTE STIJGING VOOR CRYPTO MOET NOG PLAATSVINDEN || CRYPTO DEZE WEEK #36”

  1. Ik ben erg benieuwd. Totale market cap stijgt niet hard en het volume is laag. Het lijkt er op dat de stijging van Bitcoin voor een behoorlijk deel komt uit rotatie vanuit altcoins en stablecoins. Nieuw geld vanuit grote spelers en retail fomo zal nodig zijn voor de echte gekte richting een 100.000k+ BTC.

  2. Amerikaanse markten krijgen dus meer macht over de crypto markt. Nasdaq uitvoerend. Ben benieuwd hoe hard bitcoin volgende week gaan dumpen. Waarschijnlijk hopelijk tot 51k…

  3. Ik heb een vraag: ik heb gister mijn BTC uitbetaald omdat ik mijn winst wilde pakken en in een daling weer wilde gaan inzetten. Is dit de goede manier, of kan ik hem gewoon vasthouden?

  4. Is er een kans dat de grote jongens op de beurs btc massaal gaan shorten? Als dat zo is, kan dat btc naar beneden brengen, of staat dat los van de btc prijs?

  5. Vaneck vectors bitcoin etn is ook een manier of EIS nts 20/50.
    Dit is natuurlijk geen koopadvies

Reacties zijn gesloten.