Bitcoin double top?🚩🚩 | S&P500 All TIME HIGH! | Wallmart BTC ATMs| Analyse BTC/ETH/COTI/FLOW/MKR in 2022

laatste update: 09-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/COTI/FLOW/MKR. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 Intro & nieuws
3:09 SP500
3:58 BTC
6:59 ETH
9:25 COTI
10:58 FLOW
12:44 MKR

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

25 gedachten over “Bitcoin double top?🚩🚩 | S&P500 All TIME HIGH! | Wallmart BTC ATMs| Analyse BTC/ETH/COTI/FLOW/MKR in 2022”

 1. John ik miste jou in de documentaire cryptokoorts op videoland! Thanks voor ta, fijn weekend, belief fase is oke.. Kan nog meer fomo en up voor euforie

 2. Hoi John, bedankt weerπŸ‘πŸ‘ wat denk jij van Ripple?

 3. Hoe denk jij over vethor gunstig of niet. Heel leerzaam jou vlogs

 4. Nogmaals bedankt voor de analyses. Ik ben blij dat jij mijn referral fees krijgt van ftx πŸ˜‰ Ik ben benieuwd naar jouw analyse van FTT en XTZ?

 5. mooie video John, vooral cashflow uitleg BTC vs ALTS. thanks !!

 6. < Stay calm, these consolidation periods are temporary. Those who hold the longest will profit the most, I trade and hold profits keep up the great work! and also Jeffrey Hawkins has been doing a great job reviewing all chart, trade and techniques on BTC which has enhance the growth of my portfolio to 16btc lately

 7. Voor mij voelt het als optimisme. Zoveel nieuws waar we al maanden/jaren op zijn aan het wachten. Maar ik zag Justin Bennet superbullish dus miss zijn we idd in de believen fase πŸ˜…

 8. Heb al me spaargeld op vechain gezet wanneer is een goed moment om uit te stappen denk je? Heb je tips hoeveel cent ongeveer

 9. Haha doe je goed John die titel. Maar je ziet na elke Bullcycle een ongeveer 80% correctie naar bodem bearmarket. Bodem ligt altijd hoger dan de vorige cycle ath. Dus ik denk voor komende bearmarket bodem 38/40K. Als ik dan een koers pak met ongeveer 80% correctie dan kom ik op 220K. Dus we hebben nog een aardig stukje te gaan (andere theorieën zijn welkom ☺).

  Hoorde trouwens van die MMCrypto kerel dat er rond de 72K een hele stevige weerstandslijn zit (loopt over alle blow-off toppen) die opgebouwd is in 11 jaar BTC. Hoe zie jij dit John en hoe kan BTC hierop reageren?

 10. Hee John, bedankt voor de video weer. Weekje terug stelde ik je de vraag of ik er goed aan zou doen om mijn SOL tijdelijk om te zetten in BTC. Ben nu wel blij dat ik mijn vertrouwen in SOL heb behouden en grotendeels in positie ben gebleven πŸ™‚

 11. 2e double top zou lager moeten zijn. Is nu gewoon een higher high

 12. John zoals altijd weer een super goede analyse. Moet echt jouw cursus eens volgen.

 13. Voor mijzelf zit ik nog in de fase optimism. In de hype van april wilde ik all in gaan en zelfs nog meer als dat… Dat gevoel heb ik nog niet… maar zal wel komen als btc rond de 80 – 90K range gaat

 14. Goedemiddag,

  Voor mezelf ook wel in de belief fase, al zitten de institutionele partijen nog maar in de optimism fase denk ik.
  Maar we gaan het meemaken πŸ‘πŸ»πŸ˜€

 15. John, ik bekijk sinds april iedere analyse van u. Bedankt voor de waardevolle info. Eveneens heb ik de kennismakingscursus gevolgd waar ik veel aan heb. Naar de nabije toekomst zal ik zeker nog andere cursussen volgen. Ik heb ook nog een vraag: we zitten momenteel in een mooie bullrun. Steeds meer bedrijven/landen omarmen crypto, maar toch praat men (ook plan B)al over een bearrun in het voorjaar/midden 2022. Kan de bullrun niet nog langer duren nu alle grote jongens op crypto springen?

 16. Iemand die eerlijk is over een titel wat clickbait is verdient meteen een sub erbij! Btw goed content natuurlijk ook !

 17. Persoonlijk denk ik dat we al in de euforische fase zitten. Durf geen nieuwe munten meer kopen omdat ik voel dat alles naar beneden zal gaan.

Reacties zijn gesloten.