Bitcoin consolidatie: Terug naar $17.600 of zetten bulls door? IP3 IEO x10-x50 coin? in 2022

laatste update: 08-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van SPX/DXY/BTC/ETH. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 Intro
0:41 IP3 FTX IEO
2:04 nieuws
4:25 SPX
6:58 DXY
7:24 BTC
16:03 ETH

Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

FTX IP3 IEO:
USDD een scam?

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

19 gedachten over “Bitcoin consolidatie: Terug naar $17.600 of zetten bulls door? IP3 IEO x10-x50 coin? in 2022”

 1. Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep

  Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review): https://bit.ly/favoriete-beurs-FTX

  Betrouwbare, Nederlandse beurs: https://bit.ly/bitvavo-traden

  Cursussen: https://bit.ly/crypto-cursussen

  Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

  FTX IP3 IEO: https://help.ftx.com/hc/en-us/articles/7308384173716
  USDD een scam? https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/altcoin/volgt-trons-usdd-stablecoin-hetzelfde-pad-als-terras-ust/

 2. Hi John, weer bedankt voor je duidelijke uitleg! Wel een vraagje: Wat bedoel je met de powell pivot?

 3. <geweldige post Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost, hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Degenen die er tegen zijn, hebben het vandaag moeilijk. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar het gevoel heb dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en niet kan zeggen of het gaat om te bearish of te bullish te zijn, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om op de hoogte te blijven. Ik zou zeggen dat het helemaal verkeerd is. Gewoon achterover leunen en wachten op wat verliezen kan de verkeerde mentaliteit zijn voor een belegger, want als belegger zul je manieren vinden om meer en meer munten te krijgen en te laden, dat zou onze top moeten zijn Wees prioriteit, maak een winst. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar. De methoden van de heer Nathan Zachary zijn van topklasse en winstgevend en kunnen gemakkelijk worden gecontacteerd door Telegram👉 [Mytrade247] en WhatsApp [✙1-202-743-0119]…

 4. In principe kun je 2 zaken zien …QE van centrale banken zorgde in eerste corona tijd voor ATH'S .Tweede is negatief sentiment op macro economisch niveau .Zo lang die elementen er zijn rente verhoging en negatief sentiment blijft Bitcoin laag of consolideren .

 5. Hij is weer heerlijk, geeft me elke dag weer nieuwe kennis en ervaring. En soms toch ook wel bevestiging wat ik zelf ook aan dacht

Reacties zijn gesloten.