BITCOIN (BTC) KOPEN in 2021? Een INTRODUCTIE én PRIJSVERWACHTING [het zal je verbazen] in 2022

laatste update: 09-2022


In deze 13e aflevering geef ik een introductie in de wereld van Cryptocurrency, gericht op Bitcoin (BTC). Wat Bitcoin is, waarom het zo populair en belangrijk aan het worden is, geef ik een prijsverwachting en vertel ik ook hoe je Bitcoin kunt kopen.

In de laatste jaren is er enorm veel fundament gekomen onder Bitcoin en daar vertel ik ook over in deze video.

Na het kijken van deze video weet je meer over Bitcoin en daarmee de cryptowereld en kan je verder overwegen om in te stappen. Realiseer je dat je niet een hele Bitcoin hoeft te kopen om te starten. Stukjes Bitcoin (Satoshi’s) zijn relatief goedkoop (4.000 voor 1 euro ongeveer). Daarmee kan je al snel een stukje Bitcoin bezitten om jouw Asset te laten ontwikkelen door de jaren heen.

Mijn overtuiging is inmiddels dat Bitcoin het virtuele goud is en daarmee een asset die je voor een lange tijd vast moet houden, net als goud. Is je doel om op de korte termijn stinkend rijk te worden met Bitcoin? Dat gaat je niet zomaar lukken. Kan het je leven verrijken op de langere termijn? Ik denk van wel. Zie het dan ook als een stukje diversificatie van je beleggingsportefeuille.

Hieronder links naar Exchanges waar ik zelf Bitcoin koop:

Bitvavo:
Coinbase:
Binance:

Volg me ook op Instagram @eenrijkerleven
/

15 gedachten over “BITCOIN (BTC) KOPEN in 2021? Een INTRODUCTIE én PRIJSVERWACHTING [het zal je verbazen] in 2022”

  1. Denk voor de upload! Ik kijk uit naar het filmpje over altcoins.

  2. "Stel nou dat bitcoin de waarde heeft van goud" 😂😂😂 April 2021 bijna over de waarde van goud! This aged well! goede video man!

  3. We onderschatten denk ik ook een beetje dat we van nature goud al waardevol schatten, en dat goud gewoon in onze cultuur zit verweven als extreem waardevol. Ook heeft geld nog echt praktisch nut, doordat het gebruikt wordt in veel elektronica

  4. Hi Rogier, blijf vooral doorgaan met video's maken. Super waardevol!

  5. Hi Rogier jij geeft goede info in de nieuwe wereld van de bitcoin en altcoins , zou je misschien ook iets kunnen vertellen over TELCOIN ?

  6. Beste Rogier,

    Vandaag mijn vrije dag nuttig besteed aan diverse van jouw filmpjes op dit jou kanaal. Heel fijn en hoe je het allemaal uitlegt. Echt heel mooi.

  7. Rogier , kan je eens een you tube maken omtrent de fiscaliteit van het ' crypto- gebeuren ' ..investeren , winst maken .. daar moet je toch ook weg mee kunnen , dus belastingen op betalen … niet ?

Reacties zijn gesloten.