Bitcoin breekt 23.000 dollar | Minister VS: ‘Er is geen recessie’ | Crypto nieuws vandaag | #814

laatste update: 03-2023


Vandaag gaat Axel het hebben over Bitcoin. De marktleider heeft namelijk de grens van 23.000 dollar overschreden. Daarnaast praat Axel over een aparte uitspraak van de Amerikaanse minister van financiën, en er staat een speciale valentijnsactie op het programma… Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 WIN CRYPTO MET BLOX!
01:00 Reactie cryptokoersen op Jerome Powell en Janet Yellen
04:16 DCG begonnen met verkopen aandelen Grayscale
06:42 Zoektocht naar Do Kwon in Servië gestart
08:40 SuperBowl dit jaar compleet cryptovrij
10:42 Twee grote miningpartijen kondigen fusie aan
13:00 Koerrrsen koerrrsen!
15:47 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Bitcoin breekt 23.000 dollar | Minister VS: ‘Er is geen recessie’ | Crypto nieuws vandaag | #814”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. >>leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met investeren in cryptocurrency en goede winsten te maken, ik doe al een tijdje mijn persoonlijke onderzoek en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

Reacties zijn gesloten.