Bitcoin blijft crashen: is de bodem in zicht?

laatste update: 12-2022


Bitcoin, altcoins en eigenlijk alle markten staan diep in het rood als gevolg van angsten rondom stagflatie en renteverhogingen. Hoewel we op de korte termijn – na een dag als vandaag – misschien een kleine opleving zien is de neerwaartse trend nog zeker niet zomaar over. In deze video bespreek ik belangrijke support en weerstand niveaus maar heb ik het ook over het belang van niet gecorreleerde assets (zoals edelmetalen op het moment), het creëren van overzicht door te kunnen uitzoomen en de kans die deze markt binnenkort zal bieden aan zij die geduld en focus weten te houden. Aan alles komt een eind en vroeg of laat dus ook aan deze neerwaartse trend. Dit is het moment om je te verdiepen in de pareltjes van de komende jaren!

Inhoud van de video

00:00 – Intro
01:40 – Bitcoin
17:15 – Goud
20:07 – Altcoins
24:10 – Afsluiting

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

26 gedachten over “Bitcoin blijft crashen: is de bodem in zicht?”

 1. Er zijn scammers actief die zich voordoen als mij (soms met een whatsapp nummer in hun naam) en je vragen je aan te melden voor bepaalde diensten of groepen. Dit ben ik NIET en ik heb je ook niets te verkopen. Ik ben op dit moment enkel actief op YouTube en Instagram.

 2. David, jij bent toch wel één van de zeldzame objectieve realistische rotsen in deze branding. Ga zo door!

 3. Ik denk dat de hele economie rondom crypto wordt tegen gehouden door overheden en banken.
  De banken en verzekeringen zijn de baas.
  Zelfs presidenten buigen voor deze knakkers.
  De banken zijn bang voor Crypto. De mensen moeten arm blijven. En crypto is toch de weg naar rijkdom….
  Vrijheid voor de mens… Je eigen geld maken en beheren.
  En dat is iets wat ze niet willen hebben.
  Mooi voorbeeld is corona.
  En iedereen geloofde de overheden…
  Crypto gaat het zelfde meemaken…

 4. Hi David. Thanks again. Het is zeker interessant op dit moment. Je had het over Defi coins. Heb je er bepaalde op het zicht? Uni, sushi, aave bijvoorbeeld?

 5. De zalvende woorden van David(dat bedoel ik positief). Jou visie brengt altijd rust in dit soort onrustige tijden. Dat Icm mijn bezoekje aan Ibiza vorige week( ik snap dat je daar zit voelde echt weer als thuiskomen) helpen om nu het overzicht te bewaren. Keep it up!

 6. Bedankt David voor deze interessante en duidelijke video. Ik leer er veel van. En ben weer wat relaxter dan vanochtend . Ga zo door !! Ik kijk weer uit naar de volgende video.

 7. Thanks weer David!!! MvdP knuffelde inderdaad even met een tram 🤕

 8. Bedankt voor de video David. Je bent in de tussentijd uitgegroeid tot mijn favoriete analist!

 9. Geweldige analyse en kijk op de gebeurtenissen

 10. Bedankt weer David, voor je heldere blik en toelichting! 👍🙏

 11. Hoi David, hoe denk jij over de economische situatie van Italië? Naar mijn idee is het een tikkende tijdbom voor de euro. Mijn mening is ook deels gebaseerd op het slappe beleid wat er gevoerd word. Ben nog maar achttien jaar maar overzie dit echt als een serieus probleem.

 12. Bedankt David, topper! Dankbaar dat je jou kennis met ons deelt. Wordt gewaardeerd!

 13. Vanmorgen vroeg zitten wachten totdat btc onder de 20k euro zou komen. Rond 5 uur bijna maar nee hoor. Helaas nog ff afwachten. Mijn dca grens ligt tussen de 12 en 20 k

 14. Hoi David, weer bedankt voor je heldere analyse.
  Zonde dat je geen cursussen aanbied,zou die gelijk gaan volgen .
  Jouw manier van analyse spreekt mij t meeste aan.
  Grappig dat je over FTM en SOL begint, juist die 2 en BTC vanmorgen spot aangekocht en wil die via dca uitbreiden voor de volgende bull run.;)

 15. Dit is het begin! Achter de schermen is alles al ingestort, maar de MSM durft er niet mee naar buiten komen. De banken, de FED, de pensioenen, alles is al weg! Wij wachten nu op het goud, wanneer dit wereldwijd in balans komt. Vanaf dat moment zal de Global Currency Reset plaatsvinden met de RV = Revaluation van 23 wereld valuta's die dezelfde waarde zullen hebben. Hierdoor valt het traden en de Forex volledig weg. Vanuit het hogere bewustzijn wordt ons het Quantum Financial System geschonken en zullen alle valuta's voorzien worden van goud certificaten. Het QFS geeft ons de mogelijkheid om geld naar elkaar over te zetten zondere fee, of indien toch een zeer kleine fee voor de transacties waarbij geldtransacties binnen de 40" bij de ontvanger op de rekening staat. Ook Quantum internet, Quantum onderwijs, Quantum voting etc…. zullen toetreden. Wanneer ons huidige internet wegvalt en vervangen word door Quantum internet zullen de crypto's niet geadopteerd worden door het nieuwe systeem!

 16. Zou je een aantal leer filmpjes willen maken in de Bear markt? Bijv candlesticks, patronen zoals rising en falling wedge etc…

Reacties zijn gesloten.