‘Bitcoin Analyse: ‘Gaat de BTC koers terug naar $7.700, ondanks enorme futures gap?’ in 2023

laatste update: 06-2023


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden. #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL #Bitcoin

Over de speciale actie van OKEx kun je op deze site meer lezen:

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John.

In de podcat Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

In Goedemorgen Bitcoin presenteren we het laatste nieuws. Met een video van enkele minuten ben jij weer op de hoogte van het nieuws van gisteren.

Support ons via de Brave Browser:

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

9 gedachten over “‘Bitcoin Analyse: ‘Gaat de BTC koers terug naar $7.700, ondanks enorme futures gap?’ in 2023”

 1. Bedankt weer John! Het bekijken van je filmpjes heeft me onwijs geholpen afgelopen 2 weken. Ik ben alleen beniewd naar de gap die is ontstaan.. je geeft aan dat deze meestal binnen 4 dagen gevuld wordt.. πŸ™‚ wat nu zou betekenen dat we een pull-back krijgen i.p.v. een verdere daling.

  Fijne dag!

  Jeroen

 2. Kijk weer genoeg materiaal om te bekijken πŸ˜‰ De voorkeur gaat dus duidelijk uit naar de filmpjes John. Ik zeg lekker mee doorgaan πŸ™‚

 3. Hoi John. Voor mij was het ook heftig schrikken, na de stevige daling op zondag van de BTC. Ik ben ingestapt als belegger in BTC sinds december vorig jaar. Toen kocht ik BTC voor ongeveer 6600 Euro. Januari vooral was heel goed, maar nu schrik ik toch bij de koers die rond 7900 Dollar of 6950 Euro. Ongeveer dus waar ik vorig jaar BTC gekocht heb. Ik vind het jammer dat de grote jongens, die enorm veel BTC traden, zo veel invloed op de koers van BTC (en de Altcoins) hebben. Als kleine belegger sta je dan sprakeloos te kijken thuis en je voelt je vooral machteloos. Ik hoop dat we vlug terug stijgen !

 4. Ik bekijk en lees het allemaal John.
  En met veel interesse en plezier !
  De filmpjes zijn iets uitgebreider dan geschreven maar als ik iets nog eens wil nakijken doe ik dat toch meestal op de geschreven TA's.

 5. Beide maar het lezen sla ik wel eens over. De filmpjes bekijk ik altijd.
  Bedankt daarvoor.πŸ‘

 6. Ik adviseer toch iedereen aan om te gaan hodelen en te stoppen met traden. Geen stress en minder risico πŸ˜‰βœŒπŸΌ

 7. Graag beiden, geschreven zou het leuk zijn om duidelijke supports en resistances te vermelden zodat je deze altijd ter beschikking hebt

 8. Hallo John, steeds interessante en leerrijke video's. Bedankt. Ik heb ook liefst een video ipv. een geschreven analyse.
  Op dit moment is het moeilijk te bepalen wanneer bitcoin te kopen. Rsi is al een hele tijd oversold op verschillende time frames en koers blijft toch nog dalen…
  Zijn er nog indicatoren waar je op dit moment naar kan kijken die een duidelijke richting aan kunnen geven?

Reacties zijn gesloten.