Binnenkort HALVERING van de Bitcoin koers? | 100 euro crypto kopen in 2023

laatste update: 11-2023


Komt er binnenkort een halvering van de koers aan, en kunnen we 10X rendement maken?
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

In deze serie investeer ik maandelijks 100 euro in crypto. Hiermee wil ik kijken hoe mijn crypto portfolio zich ontwikkelt als ik gebruik maak van Dollar Cost Averaging. In deze methode leg je maandelijks hetzelfde bedrag in, ongeacht de koers, om zo op lange termijn toch een gemiddelde prijs te betalen.

In deze video gaan we verder waar we ook de vorige video naar hebben gekeken. Toen heb ik veel verschillende grafieken en modellen behandeld en in deze video zoomen we in op een daarvan: de Bitcoin Rainbow Chart. We gebruiken dit model, of indicator, om naar het verleden te kijken en een mogelijke indruk te krijgen voor de toekomst.

Afgelopen week zag ik namelijk een goede video van Benjamin Cowen over dit onderwerp en de historische ontwikkeling, en dit wil ik graag met jullie delen. Het geeft namelijk twee belangrijke punten aan: een mogelijke halvering van de koers op korte termijn en een mogelijke top voor de wat langere termijn.

Daarna kijken we wederom naar mijn portfolio. Hoe staat het er nu voor en investeren we opnieuw 100 euro in cryptocurrencies via Coinmerce.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:43 Maandelijks crypto kopen
01:13 Bitcoin Rainbow Chart
08:46 Korte terugblik
09:24 Crypto Portfolio
12:06 Afsluiting

Video van Benjamin Cowen:

#beleggen #investeren #crypto

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

5 gedachten over “Binnenkort HALVERING van de Bitcoin koers? | 100 euro crypto kopen in 2023”

  1. Kijk ook eens naar cosmos atom daar kun je een heel mooi passief inkomen uit halen doormiddel van staking

  2. tip voor je, gebruik je BTC als valuta dus koop aandelen bij maatschapijen die een shareholder plan hebben in BTC dan krijg je periodiek divident uitbetaald waarvan de grote natuurlijk bepaald word door de hoeveelheid BTC dat je geinvesteerd hebt maar de grote wordt daarnaast bepaald door de BTC koers op die manier heb ik een pasieve cash flow waargemaakt.
    SUCCES!!!

  3. Altijd goede video's, in uw wallets staat 'not earning' en 'not staking'. Wat betekend staking?

Reacties zijn gesloten.