BINANCE: STOP-LIMIT ORDER UITGELEGD – HOE DOE JE DAT VIDEO HANDLEIDING in 2022

laatste update: 09-2022


Hoe werkt een stop loss limit order bij de Binance exchange?

Bitvavo Welkomstbonus 1000 Euro

In deze video laat ik zien hoe een Stop-Limit order werkt bij de Binance-exchange. Een cryptocurrency exchange waar je Bitcoin en Altcoins kunt kopen en verkopen.

P.s. ik ben geen financieel adviseur, handelen of investeren in cryptocurrency is op eigen risico.

28 gedachten over “BINANCE: STOP-LIMIT ORDER UITGELEGD – HOE DOE JE DAT VIDEO HANDLEIDING in 2022”

 1. Coen ik heb een vraag? als ik iets wil verkopen met stop-limit dan krijg ik steeds een melding in beeld: total must be at 0.001
  Wat moet ik doen ? krijg ook deze melding als ik een limit wil zetten

 2. Ik snap het niet. Ditzelfde kan ik toch ook gewoon doen met een Limit order. Ik plaats gewoon een Sell order van 4500 of een Buy order van 5900. Wat is nu het verschil en wanneer is het handiger om welke te gebruiken?

 3. Wat is dan het verschil tussen LIMIT en STOP LIMIT?

 4. Ik heb een vraagje, stel je stelt in dat je amber op 0,0500 btc wilt verkopen, staat dat dan vast die prijs of is het zo als btc dan stijgt dat je stoplimit op je amber dan ook pas later verkoopt?

 5. Waarom moet je zo moeilijk doen om te kopen? Je kunt toch gewoon een order opgeven voor kopen tegen 4500. Een beetje dubbel op om er bij te zeggen dat hij onder de 5000 moet zijn. Of zie ik iets over het hoofd?

 6. Hallo weet je ook hoe je een limiet insteld als een coin erg daalt. Bv ik koop Neo nu voor 0.005100 sat en een verkoop order op 0.0600 sat zet en een stop-loss op 0.00500 sat. Ik weet nog niet hoe dit moet.

 7. Kleine vraag.

  Ik heb het over de limit order. Zegmaar als ik mijn limit order op 0.00005000 zet als mijn buyorder terwijl het al op 0.00005000 staat. Zal de order de coins meteen kopen?

 8. hallo, mijn vraag is wat is de bedoeling van binance?, als je daar bv je crypto munten verkoopt aan mensen waar gaat het geld dan naar toe en waar kan je dat geld dan storten? MVG

 9. Leuke video! Maar volgens mij wordt een Stop Limit normaal gesproken juist de andere kant op gebruikt, aangezien een normale Limit order dezelfde functionaliteit geeft als in de situaties beschreven in het filmpje (behalve misschien dat het bod nog niet zichtbaar is voor andere traders). Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om automatisch je verlies te beperken wanneer de waarde daalt onder een bepaald niveau (stop) in welk geval je je positie probeert te liquideren met een limit order (die niet gegarandeerd volledig wordt uitgevoerd, want het is een stop limit en geen stop loss). Zo kan je ook een buy limit order plaatsen wanneer de marktwaarde hoger dan een bepaalde stop waarde is. Je zegt dan eigenlijk: als hij ineens begint te stijgen, verwacht ik dat hij nog meer gaat stijgen en dat wil ik niet missen.

 10. Super deze filmpjes, hoe zou ik anders wel hieruitwijs geraken! Ik heb pas geleerd hoe ik een stop-limit kan invoeren. Stresssss bwaaah!!

 11. Als je een coin nog NIET gekocht hebt, kan je GEEN stoploss verkoop zetten. Stel: je wil een coin voor 100 kopen. De actuele prijs is 110. Je kan dan gewoon een limitorder plaatsen op 100. Maarrrr je wil jezelf indekken tegen snelle dalingen. Als de prijs zakt wil je dus voor 95 verkopen om je verlies te beperken. Dan gebruik je stoploss, bij een trigger van 96 verkopen voor 95. NU HET PROBLEEM: Als je nog geen coins hebt gekocht, kan je GEEN stoploss verkooporders plaatsen. Je hebt immers niets om te verkopen. Dus je moet op het moment van koop aanwezig zijn om, na de koop, je stoploss te plaatsen. Dus lekker gaan slapen is er niet bij. Coen had in dit filmpje al van deze coins waardoor hij direct een stoploss verkoop kon plaatsen. De meeste mensen hebben de coin die ze willen verhandelen nog niet, en moeten er dus bij blijven.

 12. op de 1 of andere manier kreeg ik dit er niet in maar ik begrijp het eindelijk, na talloze video's.. echter 1 vraagje als hij de limiet niet haalt, wordt het dan verkocht bij de stop ?

  bedankt voor deze video, ik ben geabboneerd 🙂

 13. Hi Coen, Waarom zet je bij het verkopen van de AMB de limit hoger dan de stop? Hij wordt toch pas geplaatst bij het getal van de stop? Dan is hij er inweze al doorheen.

 14. Hallo Coen, eindelijk een kanaal gevonden die ook antwoorden geeft! Hoeveel verschil kan er het best tussen de STOP en de LIMIT order zitten? En kan je iets doms doen door het verschil juist te ruim te nemen? Stel ik plaats een STOP order van een willekeurige coin op 100 en de LIMIT op 50, houdt dit dan in dat ik een coin die op dat moment 100 marktwaarde heeft verkoop voor 50? Of betekend het dat ik hem pas voor 50 verkoop als hij ook daadwerkelijk de marktwaarde van 50 heeft bereikt? Kortom, is het verschil tussen STOP en LIMIT een verlies?

 15. Bammmmm en nu weet ik hoe het werkt. Thanks maatje. Direct geabonneerd. 👊

Reacties zijn gesloten.