Binance neemt FTX over | Bitcoin op laagste punt van 2022 | Crypto nieuws vandaag | #752

laatste update: 12-2022


Binance, de grootste exchange ter wereld, neemt FTX over. Wat is daar aan de hand? Daarnaast gaat Axel het hebben over de Bitcoin koers die zijn laagste punt van dit jaar heeft bereikt. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:46 BTC op laagste punt van 2022!
04:50 Bankrun bij FTX, 6 miljard aan opnamepogingen
06:16 Binance gaat FTX overnemen
10:24 Vermogen SBF in recordtijd miljarden gedaald
13:21 Wie hebben er de afgelopen 24 uur (pniek)verkocht?
16:06 Koerrrsen koerrrsen!
20:19 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

28 gedachten over “Binance neemt FTX over | Bitcoin op laagste punt van 2022 | Crypto nieuws vandaag | #752”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Ik dacht dat we met het Luna debacle wel het ergste gehad hadden, dat had ik dus mis. Het lijkt wel een soort financiële versie van Game of Thrones. Je weet nooit wiens kop er gaat rollen.

 3. Ik denk dat die SBF nog wel een aantal Bitcoins heeft verstopt in dat vogelnest van hem. Qua looks kan ie zo de daklozenkrant gaan verkopen.

 4. Ik heb zelf lekker bijgekocht !Laat maar zakken die BTC 😉

 5. Mag ik vragen of jullie ook nog steeds bijkopen tijdens dit soort moment? Of wachten jullie nou echt totdat Bitcoin 85% naar beneden is gezakt, gerekend vanaf all time high ($69.000) ? 😊

 6. Ik ga niet liegen: heb spijt dat ik ooit ben begonnen met crypto. Duizenden euro’s verloren. Toch kan ik het niet laten om bij te kopen en dat heb ik dan ook gedaan vanmorgen. Het voelt als een soort gokverslaving.

 7. Bedankt om er elke dag voor ons te zijn, ook in deze slechte tijden Axel!! 😎✨

 8. Goedenavond, Ik heb 2 jaar terug een Trezor-T bij jullie gewonnen. Ik heb daar toen wat BTC opgezet. Ik kan dit er toch altijd afhalen? Dit hoeft toch niet via de BTC-Direct site. Ik ben begonnen te twijfelen nu ik mail krijg dat de BTC-direct site gaat stoppen. Groetjes.

 9. Toch apart om met zo,n groot bedrijf ten onder te gaan. 😢 jammer van mijn 46,9 ftt

 10. "What seems to us as bitter trials are often blessings in disguise." –Oscar Wilde

 11. ik heb ook niks verkocht, ja net voordat de hell uitbrak toen heb ik wat winst gepakt. maar ik wist niet dat de hell ging uitbreken natuurlijk. dus ik had gewoon even een klein beetje geluk. 🙂 (en ik zou mijn munten ook niet verkocht hebben als ze opeens 20% minder waard waren natuurlijk 🙂 )

 12. Hallo AX. goeie avond leuke presentatie wel erg jammer over Bitc.😀😎✌

 13. Zorg verhoging RENTE door de F.E.D /veel Bitcoin verkocht

 14. Niets verkocht niets verloren. Laat je niet bang maken.komt goed😉😉😉

 15. tevens blox met zijn naam bordje op gras mat nec nijmegen , voor 5000 euro op jaar basis reclame sponsering kosten , en ftx strooit miljoenen dollars voor sponsering en reclame , dat is dan wel andere koek met blox . dat zijn ook natuurlijke domme uitgaven , voor 2 jaar bestaande bedrijf ftx en ze betalen gewoon uit saldo en coin aldus nieuws update dus ja , wissel maar om bij andere exchange zijn er 600 stuks als er niet meer is en of illegale bij deep web of onbekende wissel kantoren .

 16. jullie moeten prijs opkrikken , alles is ultra duur , brood , diensten, consumenten goederen , arbeidsloon , zorg , vervuilde kimono justitie , door inflatie en kunstmatige prijzen , enkel btc en altcoin is goedkoop om aan te schaffen vind u dat niet raar , aandelen dat tot aex vormen , geven ze niet weg voor 10 cent of 30 cent . zo doorgaat kan je beter u coins verkopen , bij tweedehands winkel . idioten scammers .

 17. hoe kan binnen 5 uur als nog afzien , en hoe kan binance financieel constructie van international ftx met zoveel , mogelijke trade opties sponsering , binnen 5 uur inzien en als nog afzien en ftx heeft ook andeel spots en eft regulier beurs . is fake jullie zijn echt dom.

Reacties zijn gesloten.