Binance how to tutorial 2022 – Stap voor stap uitgelegd – De nr 1 Crypto exchange. [afl 118] in 2022

laatste update: 08-2022


Binance how to tutorial 2022 – Stap voor stap uitgelegd – De nr 1 Crypto exchange. [afl 118]

In deze Binance tutorial leg ik stap voor stap uit hoe deze Crypto Exchange werkt en hoe je het maximale eruit haalt! Binance is in Q1 2022 nog altijd de nummer 1 exchange van de wereld met het grootste volume (handel) en ze bieden ongelofelijk veel verschillende crypto munten aan om in te handelen. Daarnaast leer je in deze how to (tutorial) hoe de belangrijkste functies van Binance werken.

Impermanent loss calculator: Impermanent loss calculator:

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉NEXO RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot $100 aan Bitcoin bij aanmaken account en minimale storting van minimaal $100

Stort $ 100 en ontvang $10 welkomstbonus
Stort $ 200 en ontvang $20 welkomstbonus
Stort $ 500 en ontvang $50 welkomstbonus
Stort $ 1000 en ontvang $100 welkomstbonus

👉BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot 💰$250 aan Bitcoin als je een account aanmaakt en Crypto stuurt naar je nieuwe rekening (8%+ rente op Crypto)

The BIAs have not been registered under the Securities Act of 1933 and may not be offered or sold in the United States, to U.S. persons, for the account or benefit of a U.S. person or in any jurisdiction in which such offer would be prohibited.

👉CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

👉YOUHODLER RENTE OP CRYPTO (tot 12% op Stablecoins):

Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card (tot 8% cash back op jouw uitgaven) via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens vanaf een Ruby Steel card:
Referral code: g73xz5t9qt

Combineer de Visa Debit card met Curve om gebruik te maken van Apple Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback:

Koop en claim voor altijd jouw eigen NFT Domein voor nu én toekomstig gebruik hier:

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
👉Binance: (10% discount on transaction fees!)
👉LiteBit:
👉Crypto(.com)

👉Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
👉Koop je eigen hardware wallet in Credit Card formaat hier: CoolWallet Pro:

00:00 Het begin
03:23 Wallet(s)
07:30 Earn savings
08:46 Earn – Staking
14:08 Earn – Liquid Swap
18:00 Earn gebruiken
27:58 Convert Crypto
31:08 Trade – Classic
35:13 Trade – Advanced
40:55 Crypto versturen en ontvangen
48:31 Whitelisting
49:41 Wrap-up

29 gedachten over “Binance how to tutorial 2022 – Stap voor stap uitgelegd – De nr 1 Crypto exchange. [afl 118] in 2022”

 1. Maak hier jouw Binance account aan en ontvang voor onbepaalde tijd 10% korting op transactiekosten: https://bit.ly/RegisterToBinance

  Ten tijde van het opnemen van deze tutorial is het tijdelijk niet mogelijk om direct euro's te storten of op te nemen. Dat betekent dat je Crypto moet versturen naar dit platform om het begin 2022 te gebruiken als je een nieuwe gebruiker bent. Zodra deze functie weer beschikbaar komt wordt deze informatie bijgewerkt.

  Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
  👉 https://bit.ly/eenrijkerlevenBybit
  Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
  LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

 2. Hee Rogier, nu geen tijd om de hele video te kijken maar ik ga hem zeker kijken, en verwacht een hoop mooie info. Ik heb deze exchange al een tijd en doe er voornamelijk mijn staking voor bepaalde coins, mooie percentages hebben ze! Maar ze hebben zoveel opties, ik ken de helft ervan niet. Dus zonder gezien te hebben al een thumbs up!

 3. Maar aanleiding van eerder video Youhodler, binance account aangemaakt. Nu met deze tutorial straks real aan de slag. Met andere woorden: bedankt voor het stap voor stap meenemen in de digitale wereld!

 4. Weer fijne video Rogier. Zie op Binance nu ook de auto-invest. Mocht je tijd hebben, zou je hier dan een blik op willen werpen?

 5. Mooie en goede video weer Rogier. Als beginner had ik ook binance geprobeerd, maar kwam zelf met youtube filmpjes niet uit. ….nu wel. Dankjewel hiervoor Rogier

 6. Weer een mooie video Rogier! Ben net begonnen op Binance, heb nog een vraag. Ik merk dat er steeds kleine hoeveelheden coins achterblijven als ik verkoop. Als ik 100% kies verkoopt hij toch niet alles, wat kan ik met die kleine restjes, hoe kan ik die terugkrijgen. Of doe ik iets niet goed?

 7. Hallo Rogier, je vertelde, dat je geen geld kunt storten op Binance, maar ik heb wel geld kunnen storten via 'Buy Crypto' – "Third Party Payment" en dan kies je Banxa, kun je via SEPA bijvoorbeeld USDT kopen op Binance. En dan staat je geld er op.

 8. Bedankt voor de goede info alweer! Een ding waar Binance ook heel goed in is, is de mining pool. Je kan je miners hier toevoegen en je wordt dagelijks uitbetaald en de mining pool fee is maar 0,5% en er is ook geen minumum target te halen vooraleer je wordt uitbetaald zoals bv 0.1 eth bij Ethermine.

 9. Hoi Rogier, goede info weer. Zou je eens een review kunnen maken over de Ellipal Titan wallet en of het Ellipal platform een veilige omgeving biedt? Mvg, André.

 10. Beste Rogier, dank voor je uitgebreide uitleg. Vooral de tip om verzendkosten in de gaten te houden is zeer nuttig. Welke exchange gebruik jij om geld/crypto naar Binance over te maken, want aangezien je vanuit NL nog niet kan storten mis ik nog deze stap. Zijn daar ook goedkope opties voor? Wat zijn jouw tips? Dank!

 11. Weer een interessante video, Rogier. Ik leer elke dag bij en zoals jij alles uitlegt, stap voor stap, is het redelijk "simpel". Nog steeds niet veel durven traden, omdat ik het nog niet zo goed snap en de markt nog wat moet leren kennen. Staking is wel een leuk alternatief. Vanaf welke leeftijd kan je een account openen? Stel, ik wil een openen voor mijn kids, kan dat, of moet dat op mijn naam dan? Bedankt voor het antwoord alvast! Binance heeft wel leuke stakingvoorwaarden.

 12. Hi! Dank voor je hoge kwaliteit video’s! Kun je niet ook een video maken over hoe je short kunt gaan op Binance? Hoe dat werkt?

 13. Hi Rogier,
  Super uitleg, zeker voor een beginner als ik.
  Ga zo door! Ben fan van je

Reacties zijn gesloten.