Beursspel TV afl. 12: Emoties bij beleggen #Beursspel2021​ in 2023

laatste update: 05-2023


Speel mee met het Beursspel via:

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws. In deze uitzending aandacht voor actief versus passief beleggen, waarom succes op de beurs naar meer smaakt en zie in hoeverre Jim en Durk hun gevoelens tijdens beleggen onder de duim hebben.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app:

Google Play:

App Store: b

4 gedachten over “Beursspel TV afl. 12: Emoties bij beleggen #Beursspel2021​ in 2023”

  1. Thumbnail: .. beleggeningen .. 🙈 misschien ook nog een lesje nodig. 🤣

  2. ik heb hier zo mijn ideeën over ontwikkeld de laatste dagen. bij mij gaat het slechts om percentages en niet om hoge bedragen. toch voel ik mij verbonden met de investeerders al dan niet werkend voor een investeerders bank of dergelijken. de vakantieplannen zijn een jaar opgeschoven. me het ek hoop ik even een biertje mee te pakken. emoties zijn goed. als je altijd maar zit te kniezen, dan doe je echt iets niet goed.

  3. Emoties uitschakelen is lastig tenzij je geen emoties hebt. Emotioneel afwezig zijn is betere optie zoals met sommige pijn die de mens ervaart.

Reacties zijn gesloten.