Beter en uitgebreider AANDELEN onderzoeken en waarderen | BELEGGERTOOLS in 2023

laatste update: 06-2023


Ontdek, onderzoek en waardeer aandelen via Beleggertools. Nieuwe tools!
💶 Beleggertools met iDeal en Bancontact via
💶 Beleggertools met Paypal en Creditcard via

⭐️ AANBIEDING: 20% KORTING ⭐️
Maak gebruik van kortingscode ‘welcom’ voor 20% korting op je maand- of jaarabonnement!
De kortingscode is geldig t/m maandag 5 december 2022.

Een jaar geleden lanceerde ik Beleggertools, een website die particuliere beleggers helpt om aandelen te ontdekken, onderzoeken en waarderen. Nu een jaar later is de website veel verbeterd en uitgebreid en is het tijd voor een nieuwe grote update!

Deze update brengt de mogelijkheid van betalen via iDeal of Bancontact op het .com domein. Maar ook de watchlist is nieuw. Hier kun je aangeven dat je een melding wilt ontvangen als een aandeel, ETF of cryptocurrencies boven of onder een bepaalde koers komt. Zo ben je altijd direct op de hoogte van een interessante koers!

Daarnaast zijn er nog veel meer kleine verbeteringen en andere tools toegevoegd. In deze video bekijken we de tools in vogelvlucht.

⭐️ Abonneer op het tweede kanaal ⭐️
Binnenkort met meer video’s over aandelen analyseren en waarderen via Beleggertools

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓 Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:30 Aanbieding
00:58 Waarom Beleggertools
02:57 Update Beleggertools
04:37 Dashboard
06:17 Watchlist
07:11 Aandeel onderzoeken
14:19 Toevoegen aan watchlist
16:06 Conclusie

#aandelen #waarderen #beleggertools

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

3 gedachten over “Beter en uitgebreider AANDELEN onderzoeken en waarderen | BELEGGERTOOLS in 2023”

  1. Hoi Ruud, leuke video weer! Je benoemd kort de plannen voor 2026 wat betreft de belasting op vermogen/beleggen. Hoe zeker denk je dat deze plannen zijn? Lijkt mij persoonlijk dat de hele beleggerswereld dan instort. Met name de kleine beleggers er het nut niet meer van inzien, vooral de lange termijn beleggers kunnen het dan wel schudden als jaarlijks ~34% rendement wordt afgepakt. Heel benieuwd naar updates hierover aangezien dit onderwerp vandaag de dag al invloed heeft op het kopen van (lange termijn) aandelen/ETF'S.

  2. Als je de WAARDE van een aandeel wil weten zet je het af tegen een andere asset, je gebruikt een ratio…

  3. Ik vind het jammer dat je een betaalde dienst aanbiedt. Voor mij geeft het daarmee het gevoel van een dubbele agenda. No hard feelings want ik snap dat het fijn is om op deze manier geld te verdienen. Het doet echter wel af aan de geloofwaardigheid/ onafhankelijkheid van het kanaal.

Reacties zijn gesloten.