Beste Aandelen Augustus 2022 | Welke GROEI Aandelen moet je nu kopen? in 2023

laatste update: 10-2023


💰 Begin met beleggen bij DEGIRO:
🚀Gratis aandeel bij Trading 212:
💸 Crypto kopen via Coinmerce:

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

De maand Juli was erg goed op de beurs, en ook augustus belooft betere vooruitzichten dan de vorige maanden. Ik kijk daarom ook terug om meer te gaan aankopen. Maar welke aandelen koop ik nu?
Ik deel met jullie wat naar mijn mening de beste aandelen Augustus 2022 kunnen worden!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

5 gedachten over “Beste Aandelen Augustus 2022 | Welke GROEI Aandelen moet je nu kopen? in 2023”

  1. Wat zijn jouw favoriete aandelen voor de komende tijd? Laat het mij weten in de reacties hieronder👇.

  2. ik wil 40% van mijn inkomen gaan investeren, wat is een goede risico winst verhouding tussen aandelen en crypto?is het dan ook verstandig om te average downen of eerst start kapitaal te verzamelen en dat te investen in delen.

  3. Inmode hopelijk snel richting mijn GAK van 42,5 euro… Inmode is nu ruim 17% van mijn portfolio… veel te veel… moet afbouwen maar dat wil ik het liefst op break even doen. Overigens mis ik 1 heeeeel grote kans voor velen… SBM Offshore… 1 dollar dividend op een koers van 13,5 met een vol orderboek en een dividend dat ze willen verhogen naar 1,5 dollar in 2025… dat is 50%…

  4. Heb je er wel eens over nagedacht om een groepchat te beginnen voor jonge investeerders? Met zo’n audience als de commentsection hier kunnen er nuttige tips worden uitgewisseld!

  5. Ik ben klaar met strak voor de prijsuit te voeren, omdat ik $ 12.000 om 12 dagen mijn investering aankwam.

Reacties zijn gesloten.