Beste 3 Aandelen Februari 2022 | Dit zijn mijn beste aandelen voor deze maand! in 2022

laatste update: 10-2022


Februari begint vandaag en dat betekent mijn drie nieuwe aanbevelingen voor investeringen in Februari 2022!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:
coinmerce.io/r/kBduHYeEGE

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

Deze maand zal ik weer investeren in de beste aandelen februari 2022 in mijn opinie. Deze top investeringen februari 2022 zijn Inmode, Alibaba en Crocs. Waarom ik deze 3 aandelen heb gekozen? Dat kom je te weten in deze video!

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

7 gedachten over “Beste 3 Aandelen Februari 2022 | Dit zijn mijn beste aandelen voor deze maand! in 2022”

  1. Nu even niks meer, vorige week ASML, Microsoft, Accenture en Belgische holdings (Sofina, GBL en Brederode).

  2. Zie jij zowel Meta als paypal zwaar onderwaardeerd momenteel?

  3. De markt voor cryptocurrency wordt steeds aantrekkelijker voor beleggers die op zoek zijn naar activa met een lage correlatie om hun portefeuilles te diversifiëren, ongetwijfeld rekening houdend met het feit dat we stijgen met weinig tekenen van een stop. Ik zou zeggen dat het juist is om gewoon te wachten, misschien wat verliezen langs de lijn te nemen, dit is een slechte houding voor de belegger, want als een belegger die altijd manieren vindt om altijd meer munten te verhogen en meer munten te stapelen en zo winst te maken, is het levensstijl zou moeten zijn, zelfs ervaren handelaren hebben twijfels over lang of kort nemen. De omstandigheden van deze hausse zijn anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Ik kreeg deze tips uit de eerste hand van Hayden Kaur, die andere handelaren altijd een stap voor is en al mijn transacties volledig in de gaten houdt om fouten te voorkomen en geld te verliezen. Mijn inkomsten zijn in slechts 3 maanden en 2 weken drastisch gestegen van 3,6 Bitcoin naar 17,7Bitcoin. Ik heb het volste vertrouwen in zijn handelsvaardigheden. het is raadzaam voor elke belegger om te profiteren van zijn strategie, Hayden is bereikbaar via 🆃🅴🅻🅴🅶🆁🅼 @ [@Haydenkaur]

  4. Hi, vind je het niet minder bij Alibaba dat zowel hun marktaandeel binnen de e-commerce als het marktaandeel in de cloud minder wordt? Ze groeien wel, maar minder sterk dan concurrenten

  5. hoe ga jij om met aandelen die je zowel in USD als EUR kunt kopen. Vanuit valuta risico zou EUR meest safe zijn lijkt mij? (bv Crocs)

Reacties zijn gesloten.