Best Buy, Dick’s, Abercrombie & Fitch en anderen

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Beste koop (BBY) – Best Buy steeg met 7% in de premarket nadat de resultaten van het derde kwartaal de schattingen van analisten overtroffen. De elektronicaretailer registreerde ook een minder dan verwachte daling van de vergelijkbare winkelomzet. Kortingen zorgden ervoor dat het klantenverkeer naar zijn winkels bleef stromen, en Best Buy verhoogde ook zijn jaarprognose.

Dick’s sportartikelen (DKS) – De detailhandelaar in sportartikelen rapporteerde beter dan verwachte winst en omzet in het derde kwartaal en een onverwachte stijging van de vergelijkbare winkelomzet. Het bedrijf verhoogde ook zijn prognose voor het hele jaar. Dick’s steeg aanvankelijk met meer dan 7% in premarket-handel voordat het negatief werd.

Geld boom (DLTR) – Dollar Tree daalde met 4,4% in de premarket, ondanks een beter dan verwachte omzet in het laatste kwartaal en beter dan verwachte vergelijkbare winkelverkopen. De discountretailer verwacht de winst voor het hele jaar in de onderste helft van zijn eerdere indicatiebereik.

Abercrombie & Fitch (ANF) – Abercrombie & Fitch steeg met 12,8% in premarket-actie na het rapporteren van een onverwachte kwartaalwinst en het verslaan van Street-omzetprognoses. De kledingretailer zag een heropleving van de vraag naar kleding, zoals spijkerbroeken en jurken, toen consumenten weer aan het werk gingen en deelnamen aan meer sociale evenementen.

Medtronic (MDT) – De aandelen van de fabrikant van medische hulpmiddelen daalden met 3% in premarket-handel na het rapporteren van een lichte stijging van de inkomsten op de inkomsten die achterbleven bij de consensusschatting. De resultaten van Medtronic werden negatief beïnvloed door een sterkere Amerikaanse dollar en een trager dan verwachte opleving van de procedures die zijn apparaten gebruiken.

Zoom videocommunicatie (ZM) – Zoom kelderde met 9,3% in de premarket na zwakker dan verwachte verwachtingen voor het lopende kwartaal. Het videocommunicatiebedrijf rapporteerde beter dan verwachte resultaten voor het meest recente kwartaal, maar de algehele groei tijdens de pandemie is aanzienlijk vertraagd.

Dell-technologieën (DELL) – Dell daalde 1,6% in premarket-handel te midden van een zwakker dan verwachte omzetprognose voor het huidige kwartaal. Dell versloeg de schattingen van analisten voor het derde kwartaal, maar zei dat een vertragende economie, inflatie en andere economische factoren de uitgaven van klanten onder druk zouden zetten.

Urban Outfitters (URBN) – Urban Outfitters rapporteerde kwartaalcijfers die iets onder de schattingen lagen, maar de omzet van de kledingretailer overtrof de prognoses van Street. Het bedrijf zei dat het werd aangemoedigd door de trends die tot dusver tijdens het vakantiekwartaal waren waargenomen. Urban Outfitters won 2,2% in premarket-actie.

Agilent-technologieën (A) – Agilent steeg 4,4% in handel buiten kantooruren nadat de fabrikant van laboratoriuminstrumenten beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde. De omzet van Agilent steeg tijdens het kwartaal in al zijn business units.

Plaats een reactie