Beleggers in ANGST – Nieuw aandeel kopen | 250 euro beleggen – sept. 2023 in 2023

laatste update: 12-2023


Het sentiment op de markt slaat om, beleggers zijn angstig. Maar ik koop een nieuw aandeel!
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we mijn tweede portfolio. Eerst kijken we naar DEGIRO voor mijn actuele portfolio. Hoe ziet het portfolio eruit en hoe presteren de posities. Daarna kijken we naar de rendementen en transacties de afgelopen tijd.

Daarna bekijken we een aandeel dat ik van plan ben om te kopen (en gekocht heb na de opname). Welk aandeel wil ik kopen en vooral, WAAROM denk ik dat het een interessant aandeel is?

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 BELEGGEN via TradeRepublic
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:29 Tweede Aandelen Portfolio
03:34 Rendement en dividend
07:13 Nieuw aandeel kopen
07:36 Analyse en waardering
18:49 Conclusie

Video: analyse en waardering InMode –

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “Beleggers in ANGST – Nieuw aandeel kopen | 250 euro beleggen – sept. 2023 in 2023”

 1. “To be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful.”

  Tijd om de maandelijkse inleg langzaamaan te gaan verhogen…

 2. Ik ga weer kopen! Op mijn lijstje staan AMD, ENPH, NKE maar als alles onderuit gaat natuurlijk nog veel meer

 3. Wat denk je van dividend aandelen zoals TGT en WBA. Erg mooi geprijsd mijn inziens

 4. Mooi nieuw aandeel, ik heb ze ook. Ik wil bijkopen onder 30 euro. Ik heb al vaker gekocht en verkocht en best al wat verdient omdat het zo volatiel aandeel is.
  Inmode is top en bedankt voor de video.

 5. Interessante update weer …keep going 😎😎😎😎😎

 6. Wat is jou mening over Alibaba? Ben flink in de min aan het gaan daar.

 7. ik heb net een rekening geopend bij degiro, als ik nou een aandeel opzoek, bijvoorbeeld tmc, of lvmh dan komen er meerdere opties, net zoals bij asml. maar hoe weet ik welke de goede is of welke ik moet pakken?

 8. Heb een vraagje. İk zie dat je aandelen koopt in dollar valuta´s. Wat is eigenlijk de reden? Want je hebt sommige ook in de europese beurzen (euro valluta´s). Heeft dat te maken wegens transactie kosten? Want als je in dollar koopt heb je ook valuta risico. Zou dollar verstandiger zijn? Dit vraag is, omdat ik aandelen wil kopen, maat niet precies weet in via welke valuta slimste is. Heel erg bedankt..

Reacties zijn gesloten.