Beleggen zoals Warren Buffett! De vier M’s: Management in 2022

laatste update: 06-2022


Leren beleggen!
Dit is alweer deel 3 uit de serie ‘Beleggen zoals Warren Buffett’. In deze videoserie zoomen we in op de vier M’s waar Phil Town, Charlie Munger en Warren Buffett naar kijken als ze op zoek zijn naar slimme beleggingen.

Die vier M’s zijn:
Meaning
Moat
Management
Margin of Safety

In deze video kijken we naar het Management en leg ik uit waarom het belangrijk is voor een bedrijf om een goede CEO en management team te hebben en welke punten je kan gebruiken om een goed management te herkennen.

Enjoy!

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen. Ik heb geen licentie en ben dus geen financieel adviseur. Doe daarom altijd zelf onderzoek want deze video’s zijn geen financieel advies. Aan de inhoud van deze video op het kanaal Money Met Joaquim kunnen geen rechten worden ontleend. Alle video’s worden gemaakt met entertainment en aanzetten tot zelf denken als doel. Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de u toegezonden informatie blijven volledig voor uw eigen rekening want het is geen financieel advies. Schakel voor advies altijd een gelicenseerd financieel adviseur in. Jij blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Subscribe voor meer videos!

Volg me op Twitter!
y