Beleggen, waarom zou je en wat zou je… in 2022

laatste update: 09-2022


In deze video vertel ik over beleggen in het algemeen.
Waarom zou je gaan beleggen?
Is daytrading beleggen?
Is investeren in consumenten leningen beleggen?
Is er meer dan alleen beleggen in aandelen op de beurs?
Wat te denken van onroerend goed beleggingen?

Ik bespreek het allemaal en geef mijn visie er op.

Disclaimer: Dit is geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek voor je beleggingen gaat doen. Wat voor mij goed is, hoeft dat voor jou niet te zijn. Je kent je eigen situatie het beste.
Ik kreeg geen vergoeding om deze video te maken.

Mijn onroerend goed in de VS:

Crowdfunding in de onroerend goed sector:

Beleggen in consumenten en bedrijfsleningen:

Social Trading:

Aandelen vergelijken doe je best met
Gebruik de code ‘Beursbox’ voor een gratis 30 dagen proefperiode!

Zoek je een goede en goedkope broker, ga dan naar FxFlat.

Je kan ook een MetaTrader rekeningen openen. Dat doe je hier:

Heb je al een abonnement op de gratis Beursbox nieuwsbrief?

Abonneer je nu ook op dit video kanaal en geef een like als je de video interessant vond.

Dank voor het kijken.

5 gedachten over “Beleggen, waarom zou je en wat zou je… in 2022”

 1. Dank weer voor de video. Meest degelijke is elke maand een vast bedrag in één of meerdere breedgespreide ETF’s. Een alternatief hiervoor is in holding aandelen van rijke families stappen(bijvoorbeeld HAL) . Nog een vraag naar aanleiding van de video. Waar kan ik beleggingsrekeningen openen voor mijn kinderen waar zelf belegd kan worden. Ik kan enkel aanbieders vinden waarbij je een bepaald profiel moet kiezen en dat zij dan het werk doen ( en daarmee een percentage per jaar). Dat is niet wat ik zoek.

 2. Hallo Tom,

  Dank je voor de vele video's. Ben ondertussen een vaste kijker geworden. Wil jij een keer kijken naar het bedrijf Petreleo Brasileiro Petrobas (PBR-A) of (PBR). Zoals ik het kan beoordelen is dit een grote cash machine en ik kan echt niets negatiefs vinden. Het dividend ligt rondom de 40%. Zie ik iets over het hoofd?

  bvd.

  Groet,

  Menno

 3. Ha Tom,

  Heb je zelf ervaring met het M2W-TSSystem? Ik zou ooit eens willen gaan daytraden (ook al is dat een meerjarenplan) en het systeem ziet er interessant uit, echter lijkt het ontzettend moeilijk om daar onafhankelijke reviews van te vinden. Je komt meestal weer uit bij de testimonials van M2W-TSSystem, en hoe mooi die verhaaltjes zijn ben ik heel erg benieuwd naar concrete resultaten.

  Groetjes en dank,
  Daniël

 4. Nuttige informatie en brede georienteerde informatie. Ga zo door

Reacties zijn gesloten.