BELEGGEN tijdens een OORLOG #2 – Een dag later… (Febr. 2022)

laatste update: 05-2022


De oorlog tussen Rusland en Oekraïne is inmiddels begonnen en dus wil ik in deze video kijken wat er gisteren is gebeurt, zowel wat betreft het nieuws als hoe beurzen en beleggers daarop reageerden.
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

In het tweede deel van deze serie kijken we naar hoe beurzen en beleggers gisteren hebben gereageerd op de oorlog. Want niet langer is het een vraag of hij zou komen. De oorlog is inmiddels begonnen.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:21 Beleggen tijdens oorlog
03:21 Beurzen en aandelen
10:24 Goud en Bitcoin
11:40 De toekomst…

#beleggen #aandelen #oorlog

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

8 gedachten over “BELEGGEN tijdens een OORLOG #2 – Een dag later… (Febr. 2022)”

  1. Dank voor een nieuwe video weer en het delen van je inzichten. Tevens ik weet niet of het aan mijn kant ligt (connectie), maar dit keer lijkt in de video je gezicht te schommelen tussen scherp en onscherp beeld.

  2. Welk trading platform is dat die je gebruikt in de video? Ziet er een stuk beter uit dan de platforms die ik op dit moment gebruik..

Reacties zijn gesloten.