BELEGGEN tijdens een BEAR MARKET | 250 euro per maand in 2022

laatste update: 08-2022


Tijd om weer 250 euro te investeren, maar hoe doe ik dat tijdens een bear market?
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we eerst naar de grafieken voor verschillende indexen om te zien hoe de markt presteert in de afgelopen maanden. Vervolgens bekijken we mijn portfolio. Welke veranderingen zien we? Per positie bespreek ik waarom ik er deze maand juist wel of niet in investeer. Aan het einde vergelijken we mijn portfolio met VWCE om te zien of ik beter passief had kunnen beleggen in plaats van actief beleggen.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:41 Markt in grafieken
03:34 Portfolio – 250 euro per maand
15:13 Vergelijking VWCE

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

6 gedachten over “BELEGGEN tijdens een BEAR MARKET | 250 euro per maand in 2022”

  1. Waarom gebruik je de waardering tabblad van je Beleggertools niet om aan te tonen wat een goede aanschafwaarde is van de aandelen die je bij gaat kopen? Stukje uitleg van je tool en een betere uitlegmogelijkheid waarom je de posities gaat uitbereiden!

  2. De kans is behoorlijk aanwezig dat de markt de komende maanden nog meer gaat zakken. Kies je er dan wel eens voor om winst te pakken met een aandeel, of laat je het echt staan voor de lange termijn?

  3. Hallo blogger, ik volg je YouTube-account al heel lang. De video die je hebt gemaakt is erg goed. Ik hoop van harte met u samen te werken en kijk uit naar uw antwoord.

Reacties zijn gesloten.