Beleggen Met WEINIG GELD? Zo Pak Je Dat Aan!

laatste update: 05-2022


Uitgebreide analyses van veelbelovende indexfondsen en aandelen (die ik niet op dit kanaal bespreek) wekelijks in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-maillijst:

DEGIRO (Mijn Persoonlijke Broker):
BUX Zero:
InvestID (Bijhouden Van Beleggingen):
Instagram:

Volg op Instagram als je meer wilt leren over beleggen en mee wil stemmen in welke aandelen er besproken worden! 🙂 : Wil jij leren beleggen met weinig geld? In deze video bespreken we alles wat je moet weten. Onder andere waarin je moet beleggen, hoeveel geld je nodig hebt en wat voor een rendement je op de lange termijn kunt verwachten!

22 gedachten over “Beleggen Met WEINIG GELD? Zo Pak Je Dat Aan!”

 1. Hoiii, ik word met een paar maand 18 en ben geïnteresseerd in beleggen in etf maar het gene wat ik nog niet begrijp is de uitbetaling van etf. Krijg je het geld waneer je alles verkoopt dus over 20 jaar bijv of krijg je maandelijks geld ervoor?

 2. Hallo, er zit een fout in de video. Bij optie 1 en 2 staat per abuis € 100 per jaar ipv per maand. Wel een verschil natuurlijk. Verder duidelijke uitleg.

 3. Beginnen met beleggen? Open dan een account bij DEGIRO (hier beleg ik zelf ook mijn geld). Gebruik deze link om een rekening te openen: https://www.degiro.nl/?tap_a=55228-b8f7cd&tap_s=1119699-4cd814&utm_source=hetgeldcollege&utm_campaign=DEGIRO+Netherlands&utm_medium=a&utm_content=BeleggenMetWeinigGeld

  Meer weten over beleggen bij DEGIRO? Bekijk dan de video's die ik heb gemaakt om je op weg te helpen 🙂
  – DEGIRO rekening openen: https://www.youtube.com/watch?v=L0K10VbTEN0
  – DEGIRO geld overmaken & uitboeken: https://www.youtube.com/watch?v=1-FYBh2J50Q
  – DEGIRO aandelen kopen: https://www.youtube.com/watch?v=tNrnRHSuk_o
  – DEGIRO aandelen verkopen: https://www.youtube.com/watch?v=EnqwlOaAcps

  Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

 4. Hi! interessant!! Ik heb een vraag. Kan ik via deGiro ook met bijvoorbeeld 20 euro per maand starten? Moet je dan een doorlopende order plaatsen? En wat gebeurd er als het aandeel opeens enorm daalt? Ben je dan je geld kwijt of sta je dan gewoon ''in de min'' en kun je gewoon wachten tot het misschien weer stijgt? Groetjes

 5. 2000 euro ineens beleggen in etf slim? Heb er twijfels over, als de markt inzakt en je hebt verlies van 30% dan moet de etf 50% of 60% winst behalen toch?

 6. Hey als ik om te beginnen 20 euro per maand laat beleggen door een beheerder belegger van de bank ,hoeveel moet mijn buffer dan zijn ? Kan ik veel geld verliezen als ik 20 euro per maand beleg aan fondsen

 7. Dankjewel maat voor de video ik zat te twijfelen of ik zou bellegen of niet en na jouw video ga ik het gewoon doen, nogmaals thanks

 8. In de zomer van 2017 kreeg ik te horen dat de koers van bitcoin in september de lucht in zou schieten. Toendertijd was 1 bitcoin nog net 2.000 euro. Ik was van plan 2000 te investeren in bitcoin, maar haakte af door twijfel. Nou..September kwam en ja hoor..de koers schoot naar 13.000! En nu 55.000!!!! Wat een teleurstelling in mijzelf en nu 4 jaar later pas begonnen met beleggen.. maar goed: top kanaal! Zeer overzichtelijk en makkelijk te absorberen. Dank

Reacties zijn gesloten.