BELEGGEN MET WEINIG GELD IS EEN PRIMA IDEE! in 2023

laatste update: 12-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Beleggen met weinig geld

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

4 gedachten over “BELEGGEN MET WEINIG GELD IS EEN PRIMA IDEE! in 2023”

  1. Interessant …kennis zorgt wel voor betere winst en minimaal risico! 😎😎😎😎😎

  2. PAS OP !!!
    100 euro heeft geen zin !
    dan zit je al snel aan 5% transactie kosten.

    dan moet je dus al minimaal 10% winst per aandeel maken voordat je überhaupt quitte speelt!!

  3. Bij kleine bedragen zijn de kosten veel te hoog, zeker bij DEGIRO:(

  4. Ik ben klaar met het voorschot op de prijs, aangezien ik in minder dan een maand van mijn investering meer dan 10.000 dollar heb verworven. We hebben allemaal meer nodig dan onze salarissen om financieel stabiel te zijn, dus in dat geval zal ik mensen adviseren om het uit te proberen cryptocurrency en aandelen, schakel gewoon een professionele handelaar voor u in, zo eenvoudig is het en u maakt een goed winstrendement, het leven is goed 😊.

Reacties zijn gesloten.