Beleggen – Met Thijs Verlangen #24

laatste update: 09-2023


Thijs Verlangen werd binnen no time Insta Influencer dankzij zijn praktische en toegankelijke tips over het opbouwen van vermogen.

Femke was dan ook meer dan happy dat hij direct ‘ja’ zei toen ze hem te gast vroeg voor de Podcast. Hij deelt zijn eigen ‘Rich dad Poor dad’ verhaal, hij vertelt dat hij een opleiding belangrijker vond dan een loonsverhoging en hoe hij op Woensdag Papadag binnen no time zijn eigen bedrijf uit de grond stampte. En dat was nog maar de inleiding.

In deze podcast deelt Thijs talloze super praktische tips. In ieder geval zijn tip over hoe je slim spaart voor je kinderen (zonder erfbelasting te betalen) vraagt actie van Femke! En Thijs maakt het ook volstrekt helder dat je een dief van je eigen portemonnee bent als je níet gebruik maakt van de mogelijkheden van pensioenbeleggen.

OVER DE WINWINST PODCAST
De WinWinst Podcast is dé inspiratie podcast voor boekhouders en andere financials.
Met aandacht voor alle facetten van het ondernemerschap, gericht op de ondernemende boekhouder, accountant, fiscalist, financieel expert en financieel businesscoach die wil bijdragen aan financieel gezonde en winstgevende bedrijven.
Ben je geen boekhouder, maar ondernemer met interesse in financieel gezond en winstgevend ondernemen? Dan is deze podcast ook voor jou van veel waarde!
Femke Hogema gaat in gesprek met experts en ze deelt haar eigen kennis en ervaring over winst en ondernemerschap.

SHOWNOTES

Home

Online boekhouden? Gratis 6 maanden Moneybird inclusief betaalrekening én betaalpas:
3