Beleggen met ETF’s in 2022 | Update 1e kwartaal in 2022

laatste update: 10-2022


Meld je aan voor de ETF mailinglijst
Word Tientjeslid van Markets Are Everywhere
Info over het ETF Only, Basis en VIP lidmaatschap
Indexbeleggen met VanEck

De video Beleggen met ETF’s in 2022 van 16 november is inmiddels meer dan 4.200x bekeken, het beste resultaat van Markets Are Everywhere tot nu toe. De boodschap is duidelijk: we gaan meer ETF video’s voor je maken.

De eerste video in deze nieuwe serie is een vervolg op de video van 16 november. We bespreken de rendementen in het eerste kwartaal van 2022 aan de hand van de Watchlist ETF, laten nog eens zien hoe eenvoudig beleggen met ETF’s eigenlijk is en leggen de basis voor de video’s die nog gaan komen.

#ETF #beleggen

4 gedachten over “Beleggen met ETF’s in 2022 | Update 1e kwartaal in 2022”

  1. Bedankt voor alweer heel informatieve video. Klein vraagje: het is me niet helemaal duidelijk hoe het totaal rendement berekend werd op de dia Vergelijking Vermogensbeheer.

  2. Ik heb toen ik begon met ondernemen mijn pensioen gaan opbouwen via BND. Op zich prima, maar sinds ik beleg wel een beetje spijt van. Via DeGiro, of andere brokers, kan je ook pensioenbeleggen met bijvoorbeeld ETFs. Misschien toch maar eens daar voor gaan..

  3. Hi JP, dank voor de show. Heel blij dat broad commodities op de lijst komen. De index brak door een lange termijn dalende toppenlijn. Voorlopig blijft dit door de inflatie, suppl chain disrupties en simpelweg omdat er veel te weinig is geinvestered in nwe produktie, een zeer veelbelovende categorie. Ik kocht 02 feb en zit nu op 46%. Stygt nog dagelijks.
    Daarnaast agriculture zeer inflatievast en zeer lucratief. 4 febr geopend en nu 34%. Alles in euro ! Beiden van Wisdom Tree etfs. Denk dat Van Eck dat ook wel heeft, deze thema's.
    Tevens kan het beleggen in emissierechten een welkome ongecorelleerde belegging zijn tov aandelen/ obligaties. Het blijkt dat de omslag naar vergroening gepaard gaat met enorm beslag op fossiele brandstof(verbranding) = emissierechten nodig. Daarvoor heb ik Wisdom Tree carbon onlangs gestart.
    Succes!

  4. Bedankt voor de video. In 28.17 zit een typefoutje: Individeel gesprek > Individueel gesprek

Reacties zijn gesloten.