Beleggen in Voetbal Clubs. Wel of Niet Verstandig? Inspiratie & nieuws voor Beleggers van beleggers

laatste update: 09-2023


In deze week’s vlog staat het onderwerp “Beleggen in Voetbal Clubs” centraal. Martin begint met de vraag of het mogelijk is om te beleggen in voetbalclubs, vooral in de Verenigde Staten. Hij benadrukt echter dat beleggen in sportclubs, waaronder voetbalclubs, bepaalde uitdagingen met zich meebrengt.

Beter Beleggen met hulp van Hugo; ga naar
Wordt een betere belegger, online cursussen leren beleggen
Vergeet niet te abonneren /hugoinvestingnederlands
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Volg ons op LinkedIn https:/ /www.linkedin.com/company/hugoinvesting Wie is Hugo? Hugo is het vroegere BinckBank Spanje. Hugo is a gereguleerde broker onder toezicht van de Spanish AFM, CNMV. Hugo’s klanten hebben een Saxo Bank rekening en krijgen begeleiding van team Hugo. Volg Hugo Facebook.com/hugoinvestingederlands
/ hugoinvestingspanjeportugal

Hugo is a gereguleerde broker in Spanje die zorgt voor beleggers. Hugo’s klanten krijgen toegang tot een veilige bankrekening bij once partner Saxo Bank in Denemarken, dry state-of-the-art handelsplatformen en onbeperkte deskundige begeleiding. Met behulp van Hugo’s expertise kunnen beleggers hun kansen vergroten om beter te presteren dan de markt. Hugo’s team heeft samen meer dan 60 jaar ervaring in het werken met beleggers en is al meer dan 17 jaar actief in Zuid-Spanje.

More information about Hugo www.hugoinvesting.com/nl email info@hugoinvesting.com Contacteer ons op: + 34 951 56 56 56 of + 31 20 499 07 62 of stuur een mail naar info@hugoinvesting.com
De informatie in deze video mag niet worden geïnterpreteerd als individueel beleggingsadvies. Hoewel Hugo inhoud samenstelt uit betrouwbare bronnen, kan Hugo niet garanderen dat de informatie juist, volledig of actueel is. Het gebruik van informatie uit deze video zonder voorafgaande verificatie of advies is op eigen risico. Wij raden u aan alleen te beleggen in producten die aansluiten bij uw kennis en ervaring en niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt.

De vlog richt zich op recente ontwikkelingen in de voetbalwereld en haalt bekende clubs aan, waaronder FC Barcelona, Dortmund en Manchester United. Voetbalclubs zijn momenteel veel in het nieuws, wat het een geschikt moment maakt om het onderwerp van beleggen in deze clubs te bespreken.

Daarna wordt ingezoomd op Ajax, waarbij wordt vermeld dat de club dit jaar niet deelneemt aan de Champions League, wat tot gemiste inkomsten heeft geleid. Ajax heeft veel spelers gekocht en verkocht, maar een diepgaande financiële analyse wordt niet gegeven. Het lijkt erop dat het aandeel van Ajax niet veel wordt verhandeld en dat de financiële situatie van de club momenteel niet rooskleurig is vanuit een investeringsperspectief. Het wordt benadrukt dat investeren in een club als Ajax een manier kan zijn om je favoriete club te steunen, zelfs als het niet de meest winstgevende investering is.

Ook wordt er informatie gegeven over de plannen van Futbol Club Barcelona (Barça) om hun contentcreatie business, genaamd Barça Media, naar de Amerikaanse aandelenbeurs te brengen via een complexe fusie-operatie met Mountain & Co. I Acquisition Corp, een SPAC (Special Purpose Acquisition Company). Deze operatie heeft tot doel kapitaal op te halen op de Amerikaanse beurs en volgt een trend waarbij Spaanse bedrijven, zoals Ferrovial, hun hoofdkantoor naar Nederland verplaatsen om toegang te krijgen tot Wall Street. Het fusiecontract tussen Barça en de SPAC waardeert Barça Media’s content business op €900 miljoen.

Deze vlog informeert over de mogelijkheid om te beleggen in voetbalclubs, maar benadrukt ook de complexiteit en risico’s die hiermee gepaard gaan. Het benadrukt dat investeren in voetbalclubs vaak meer te maken heeft met passie voor de club dan met puur financieel rendement.In deze week’s vlog staat het onderwerp “Beleggen in Voetbal Clubs” centraal. Martin begint met de vraag of het mogelijk is om te beleggen in voetbalclubs, vooral in de Verenigde Staten. Hij benadrukt echter dat beleggen in sportclubs, waaronder voetbalclubs, bepaalde uitdagingen met zich meebrengt.

2 gedachten over “Beleggen in Voetbal Clubs. Wel of Niet Verstandig? Inspiratie & nieuws voor Beleggers van beleggers”

  1. Hoog risico, maar je hebt wel een voordeel als je Voetbal en de markt een beetje begrijpt.

  2. Interessant 😎😎😎😎😎

Reacties zijn gesloten.