Beleggen in Vastgoed met een klein bedrag? 5 Interessante Vastgoed ETF’s voor in 2022 [DEGIRO]!

laatste update: 07-2022


Wat zijn de beste vastgoed ETF’s in 2022? In deze video bespreken we 5 interessante ETF’s gericht op technologie die verkrijgbaar zijn bij DEGIRO.
👉ETF’s kopen via DEGIRO:
👉Geschreven versie van deze video:

Wat zijn de beste vastgoed ETF’s? Het is tegenwoordig mogelijk om laagdrempelig te beleggen in vastgoed met behulp van ETF’s. Op die manier kun jij investeren in onroerend goed zonder zelf te investeren in een pand. Geen onderhoud, maar wel het rendement.

Er zijn talloze vastgoed ETF’s die ervoor kunnen zorgen dat jouw portfolio zo divers mogelijk is. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw vermogen haalt is het daarom van belang om te onderzoeken welke vastgoed ETF’s het best bij jou passen. Wil jij weten hoe? In dit artikel geven we je een top 5 van de beste vastgoed ETFs!

Producten die wij gebruiken:
💰 DEGIRO (voor het kopen van ETF’s):
💰 Bitvavo (voor crypto):

In deze video hebben we het over:
0:00 – Intro
0:33 – Waarom beleggen in Vastgoed ETF’s?
1:12 – Hoe hebben wij deze ETF’s uitgekozen
2:34 – ETF 5: Ishares STOXX
3:45 – ETF 4: iShares Asia Property UCITS ETF
4:38 – ETF 3: iShares US Property UCITS
5:43 – ETF 2: iShares European Property
6:43 – ETF 1: VanEck Vectors Global Real Estate
7:51 – Top 5 Overzicht
9:13 – Waar kan je het best ETF’s kopen

Over ThinkRich.nl
De visie van ThinkRich.nl is om de Nederlandse belegger duidelijk te maken wat de voordelen zijn van beleggen, investeren en personal finance. Wij stimuleren de lezer om een rijke houding aan te nemen, waarin analytisch denken en een lange termijnvisie centraal staan. Door middel van blogs, reviews, case studies en journeys demonstreren wij dat wij volledig achter deze houding staan en wat je ermee kunt bereiken.

Disclaimer:
ThinkRich.nl levert enkel een visie op beleggen. Wij zijn geen experts en de inhoud van deze website is op geen enkele manier een beleggingsadvies. Wij raden aan om te allen tijde kritisch na te denken en experts te raadplegen bij grote beleggingsvraagstukken. De risico’s van beleggen zijn reëel en moeten serieus genomen worden. Beleggen blijft de eigen verantwoordelijkheid.

#beleggen #investeren #degiro