Beleggen in Interessant Aandeel – Augustus 2021

laatste update: 05-2022


💰 DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)
💰 BUX Zero – Nu met gratis aandeel tot 200 euro
⭐️ Meer aanbevelingen via

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een of meerdere aandelen die mogelijk interessant zijn.

Vandaag een Amerikaans aandeel met minstens 30% upside volgens mijn waarderingen. Een grote naam die al jaren een mooie groei laat zien, maar tegelijkertijd nu erg interessant gewaardeerd is. Het scoort erg goed op mijn aandelen checklist maar op een paar punten is nog extra onderzoek nodig voordat ik een definitief oordeel heb.

AANBEVOLEN:
===========
💰 DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)
💰 BinckForward – Beheerd Beleggen

💰 BUX Zero – Nu met gratis aandeel
💰 ETORO –

👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
📈 Fris Beleggen Indicator

🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:

⭐️ Meer aanbevelingen via

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================
00:00 Intro
01:02 Aandeel Checklist
04:36 Kwartaalcijfers
06:46 Waardering en koersdoel
08:13 Extra onderzoek

⭐️ Geef je feedback via

#beleggen #aandelen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
=======================
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

🟪 INSTAGRAM: /

10 gedachten over “Beleggen in Interessant Aandeel – Augustus 2021”

  1. Een goede pick denk ik!. Ik heb vandaag AMD – en niet INTC!- gekocht en ik verwacht dat het geen teleurstelling wordt. Geen geld voor Pulte nu meer.

  2. Wel vaak de dreiging van een rente stijging. Ik ben benieuwd naar de ontwikkeling?

  3. Hee gozer, ik vond jou analyses top, ik heb vanmiddag gelijk positie genomen met Pultegroup inc.

  4. Goede analyse, Vaneck real estate ETF zou je ook kunnen overwegen, zit voor 56% in de VS. Prologis zit daar voor 8% in.

  5. Hey ik heb dit aandeel een aantal maanden geleden ook gehad mooi rendement erop gekregen totdat ik hoorde dat de aandelen in homebuilders vaak hele goede fundementals hebben maar dat dit vaak niet terug te zien is in de aandelen koers. Kijk maar terug bij andere homebuilders die hebben allemaal hele goede cijfers maar er gebeurt vaak niks daarom heb ik mijn positie gesloten. Dit blijkt echt een groot ding te zijn dus ik raad het af om pultegroup te kopen ondanks te top cijfers.

Reacties zijn gesloten.