Beleggen in goud, zilver en bitcoin | Interview GoldRepublic in 2022

laatste update: 09-2022


In dit interview praat ik met Bart Brands, edelmetaalspecialist bij Goldrepublic, over het beleggen en investeren in goud, zilver en bitcoin. Over het belang en de kracht van investeren in edelmetalen.

🥇INVESTEER IN GOUD VIA GOLDREPUBLIC
💰DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)

Dit kanaal is gericht op degene die vermogen willen opbouwen in de toekomst. Die meer geld willen verdienen en meer vrij tijd willen hebben. Een manier daarvan is beleggen, simpelweg aandelen kopen. Maar er zijn veel meer manieren om te investeren. En naarmate je vermogen groeit worden andere opties interessanter. Om nog meer vermogen op te bouwen, of juist om je vermogen te beschermen en behouden.

Een manier om je vermogen te beschermen (tegen inflatie) en koopkracht te behouden zijn edelmetalen zoals goud en zilver. En misschien ook platina. Iemand die je daar alles over kan vertellen is Bart Brands. Hij is edelmetaalspecialist bij GoldRepublic. In deze video heb ik een interview met hem over verschillende onderwerpen. Het is interessant om de kennis en visie van een ander te horen over een heel interessant onderwerp.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 HANDELEN via ETORO
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen
👨‍🎓 Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
📈 Fris Beleggen Indicator
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
GoldRepublic Instagram:
GoldRepublic Youtube:
GoldRepublic Website:

#beleggen #goud #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

13 gedachten over “Beleggen in goud, zilver en bitcoin | Interview GoldRepublic in 2022”

  1. Wat een goed verhaal! simpel en duidelijk uitgelegd. Geef weer voldoende informatie om over na te denken.

  2. Goed interview weer. Zelf beleg ik al jaren bij GRP maar altijd tof om te horen wat de visie is achter edelmetalen.

  3. Waarom geen PaxG kopen? dit ligt ook in een kluis en kost je niets extra.

  4. Zou je eens een vergelijking willen maken tussen Block en Paypal, staan beide interessant gewaardeerd vgm.

  5. Echt geweldig om dit zo te zien want ik kijk naar allebei 😂😂

  6. Leuk interview! leerzaam en duidelijk te volgen.
    👍

  7. Het zou gaaf zijn als je Lex van Dam kan interviewen. Wellicht kan hij nog een inzicht geven in fundamentele analyse en waar je op kan letten als retail belegger als hwt gaat om macro economische ontwikkelingen.

Reacties zijn gesloten.