BELEGGEN IN ASML | LET OP ALS JE BELEGT IN HET AANDEEL ASML

laatste update: 05-2023


Het ziet er niet goed uit voor het aandeel ASML. De chipsector krimpt, de export naar China wordt aan banden gelegd en dit terwijl er in Europa en Amerika veel wordt geïnvesteerd in nieuwe fabrieken voor het maken van chips. Hierdoor dreigt er de komende jaren overcapaciteit. Dus beleg jij in het aandeel ASML? Dan is dit wat je moeten weten als je in het aandeel ASML belegt.

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links

——

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

7 gedachten over “BELEGGEN IN ASML | LET OP ALS JE BELEGT IN HET AANDEEL ASML”

  1. Als ie naar 200 gaat ga ik all in super mooi bedrijf voor langer termijn.

  2. Ik zit sinds 620Euro short! Van mij kan hij niet snel genoeg afglijden.

  3. Wat ingewikkeld, gewoon ETF op de S&P en DCA, over 10 jaar prima rendement. En scheelt veel tijd.

  4. Amerika gaat inderdaad proberen zelf chips te produceren. Maar weet jij hoever de kennis van ASML voorloopt. Ze zeggen dat het minimaal 10 jaar is. De komende 10 jaar zit ASML gebakken en ze blijven maar nieuwe kennis aantrekken.

  5. Je speculeerd over dingen waar je 0,0 verstand van hebt, het aandeel gaat sowieso zakken maar niet zoveel, en het zakken heeft helemaal niks te maken met wat jij zecht in de video… even wat beter onderzoek doen

Reacties zijn gesloten.