Beleggen in ARK Invest – Een jaar later (Febr. 2022) in 2022

laatste update: 06-2022


De ETF’s van ARK Invest waren in 2020 en begin van 2021 enorm populair om in te beleggen. Maar hoe staat het nu met Ark Invest, een jaar later? Wat is er gebeurt, waarom en wat kunnen we leren?
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Begin vorig jaar waren de ETF’s van Ark Invest heel populair onder beleggers. De koersen bereikten in februari 2021 hun top. En net rond die tijd kocht ik ook de ETF’s. Maar hoe staat het er nu voor een jaar later? Wat zijn de rendementen, wat is er gebeurt en vooral ook: waarom is dat gebeurt?

In deze video kijken we naar de koersen en de ontwikkelingen achter de aandelen en ETF’s. We sluiten de video af met enkele punten die we als belegger zijnde kunnen leren.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

MIJN TOOLS EN PRODUCTEN
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:41 Mijn ARK Invest portfolio
02:19 Wat is ARK Invest?
05:03 Waarom was ARK Invest zo populair?
07:50 Waarom dalen de koersen van ARK Invest?
12:55 Wat kunnen we leren?

ARK-Invest
ARK ETF’s

#beleggen #aandelen #etf

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

1 gedachte over “Beleggen in ARK Invest – Een jaar later (Febr. 2022) in 2022”

Reacties zijn gesloten.