Beleggen in aandelen na de bubbel | #96 Turbo Journaal | #AEX in 2022

laatste update: 08-2022


Steun het kanaal en word Tientjeslid:

De bubbel op de aandelenbeurs is gebarsten, waardoor de waarderingen van kwaliteitsbedrijven er weer normaal uitzien. Kunnen deze bedrijven, onder de moeilijke economische omstandigheden, hun omzet- en winstgroei op een behoorlijk peil houden? Als de beurs er vertrouwen in krijgt is er ruimte voor een bescheiden relief rally.

#Aandelen #Bubbel

7 gedachten over “Beleggen in aandelen na de bubbel | #96 Turbo Journaal | #AEX in 2022”

  1. Goede video Jean Paul en ik hoop dat ons kabinet ook de juiste prioriteiten zal stellen. Veel mensen naar de voedselbank of glimmende daken en draaiende molens.

  2. Niet helemaal eens met Nio, Nio is een bedrijf dat veel potentie heeft en zich onderscheid van de rest alleen veel tegenslagen heeft zoals chiptekort en coronavirus in China niet mee werkt. Kwestie van tijd

  3. Wat erg zo’n verhaal over blackrock Hebzucht en korte termijn denken in plaats van verantwoordelijkheid nemen. Als partijen als blackrock dat zouden doen dan zouden ze echt in het belang van haar aandeelhouders handelen. Verder dank voor je beschouwingen, erg leerzaam tellen weer en erg handig.

  4. Interessante video weer JP en mooi dat je mijn ASML comment hebt meegenomen in je trend grafiek.

    Je haalt aan dat er weer meer op waardering wordt gelet. Er waren de afgelopen jaren wat mooie value kansen in de markt door de focus op tech/groei/speculatie

    Verwacht je dat deze twist een nadeel is voor de value retail belegger?

    Groet Gibran

Reacties zijn gesloten.