Beleggen en Investeren Onder 18 Jaar

laatste update: 01-2023


Beleggen en Investeren Onder de 18 Jaar zo kan het toch

👇Praat mee in de telegram chat van myriad economy👇

*Social Media:*
✔️ Instagram ➽
✔️ Facebook ➽

#beleggen #investeren #onlinegeldverdienen

Over Myriad Economy
Op dit Kanaal zal ik voornamelijk Leerzame en informatieve video’s maken over hoe ik online geld verdien en ook jij online geld kan verdienen. Dit zijn voornamelijk verdien modellen waar ik zelf ook mijn geld in beleg om daarmee een passief inkomen te verdienen.

Voor velen is een normale full time baan (9 tot 5 mentaliteit) de enige manier om geld te verdienen en is online geld verdienen volgens hun onmogelijk of
“te mooi om waar te zijn”

Geld investeren in je toekomst in de vorm van een passief inkomen bijvoorbeeld Via geld beleggen in aandelen is dan weer te risicovol of het gaat te langzaam.

Ook ik vond dat vroeger tot dat ik leerde wat compound intrest is met andere woorden rente of rente.

Beleggen in aandelen word je langzaamrijker van maar gaat niet echt heel snel dus dacht ik wat als het ook anders kan wat als het ook sneller kan en die oplossing heb ik gevonden en de weg daar naar toe leg ik vast op dit kanaal met daarbij de nodige risico’s want ja uiteraard levert mijn manier van online geld verdienen en passief inkomen creëren ook risico met zich mee.

Beleggen & investeren neemt altijd risico met zich mee. Dit kanaal is er puur voor educatie doeleinden. Schakel altijd een financieel adviseur in die je kan begeleiden bij investeren & beleggen als je geen ervaring hebt.

16 gedachten over “Beleggen en Investeren Onder 18 Jaar”

  1. Oke helaas je kan niet meer dit volgen als je onder de 18 bent ze vragen nu om je ID

  2. hallo, mijn ouders traden ook(eigenlijk alleen men voogd, me vader kent er niet zo veel van) en ik zou ook zelfstandig traden maar ben minderjarig. ik heb een account gemaakt op bitvavo maar mijn ID verificatie is mislukt… ik sta wel actief op de site en kan wel alles zien maar kan juist niet zelf inkopen en verkopen. Heb jij toevallig een site in gedachten waar ik geen ID moet tonen?

  3. Je moet je ID laten zien dus weet je ook een site waar dit niet hoeft?

  4. Leuke inhoud! jaren geleden was ik assistent van een rijke pentekenaar en het viel me op dat hij overal behoorlijk wat investeringen had gedaan, aandelen, onroerend goed, cryptocurrencies, dividendinvesteringen om er maar een paar te noemen, en in een jaar tijd verdrievoudigde zijn waarde. alsjeblieft, hoe kan ik cryptocurrency en andere winstgevende investeringen leren.

  5. Mevrouw Amber is legitiem en haar methode werkt als magie. Ik blijf elke week verdienen met haar nieuwe strategie

Reacties zijn gesloten.