Belastingdienst: inzage in JOUW crypto | Bitcoin pumpt op Amazon nieuws | Analyse ETH/ENJ/FTM/LRC

laatste update: 11-2023


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ENJ/FTM/LRC. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Mijn favo beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 intro & nieuws
1:54 AMZN
2:20 SP500
3:40 BTC
7:00 ETH
9:14 LRC
10:40 FTM
12:43 ENJ

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

22 gedachten over “Belastingdienst: inzage in JOUW crypto | Bitcoin pumpt op Amazon nieuws | Analyse ETH/ENJ/FTM/LRC”

 1. Geef jij je crypto aan bij de belasting of liever niet? (Je naam anonimiseren is een goed idee voor alles wat je met crypto doet).
  Trouw artikel: https://www.trouw.nl/economie/wie-belasting-ontduikt-met-cryptomunten-moet-snel-aangiftes-verbeteren~b978b78b/
  Mijn favo beurs voor traden FTX (review): https://bit.ly/favoriete-beurs-FTX

  Betrouwbare, Nederlandse beurs: https://bit.ly/bitvavo-traden

  Cursussen: https://bit.ly/crypto-cursussen

  Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep

  Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

 2. De Belastingdienst leest mee. Dus svp eerlijk reageren en onder je volledige naam plus BSN.

 3. Voorspelbaarheid is the name of the game…
  Aangeven.
  Goede morgen John 🤕

 4. Dank voor al je goeie info. Ik volg je dagelijks.

  Ik vroeg me af of je straks in de “bearmarket” periode ook blijft traden?

  Groet

 5. Bitcoin’s price dipped below $34,000 in January for the first time since July. That’s a big drop from the latest all-time high it hit in November, when it went over $68,000.Even with the recent decline in price. For Bitcoin, these kinds of ups and downs are nothing new. Matthew Brand is doing great job with his signals and strategies as I have made over 7btc lately.His trading skills are exceptional..

 6. Tuurlijk is het lekker alle winst zelf te houden. Ik vind dat verliezen ook als kosten post op gegeven moeten kunnen worden. En het "oude systeem" is gebouwd op allemaal een steentje bijdragen in de vorm van belasting. Naar ratio. Vergeet niet, NL is 1 van de best geregelde landen. Als we allemaal solo gaan krijgen we slechte wegen, slechte infra, slechte nutsvoorzieningen. Slecht idee. Ik vind crypto niet zo nieuw. Alleen overschrijven duurt al lang. Via internet bankieren 1 tikkie en klaar. Voor de echte blockchain hebben we ook geen 2500 muntjes nodig denk ik. Al met al vind ik helemaal mooi.

 7. Die EU kan mij de pot op. Ik wil uit die EU. Die ultra linkse groene rakkers voeren ons op onkosten. Ik hoef gelukkig niks op te geven het bedrag is 1000 euro. Zou je aub eens Synapse token kunnen bekijken in de volgende video?

 8. Weet iemand hoe dit is voor België dan? Als je nu hoofdzakelijk hodl doet, met een paar uitzonderlijke keren soms eens verkoopt en eens echt lager inkoopt, maar dus steeds wel in de markt zit. Hoe moet je belastingen betalen? Men kan toch geen 30% betalen op je btc die in de markt zit? Heb je bvb 1000€ betaald om de btc dan de dag erna 80% naar beneden te zien gaan?

 9. Eigenlijk vreemd je koopt van je loon bijvoorbeeld voor 5000 euro crypto over je loon is al belasting betaald maar zodra ik crypto heb gekocht vervalt de betaling ineens. En als de markt dan in stort en ik zie het te laat en ik ben 2000 kwijt wat doet de belasting dan? Ik vind dat we er maar is bezwaar tegen moeten gaan maken

 10. Moet je het ook opgeven als je onder de 50k grens vermogen blijft?

 11. Dat is het oude systeem! Ga ik lekker niet mee werken!
  Als ze toch ongedekte geld kunnen bijdrukken, waarom zou ik dan belasting moeten betalen??

 12. Top video weer, zag he,m een paar uur na livegang en bijzonder om te zien hoe bepaalde levels die besproken worden (37,3) ook zijn geraakt, momenteel als support
  Opvallend dat ETH momenteel net boven en op de trendlijn zit die vanaf eind 2020, hecht jij daar nog waarde aan?

 13. Een systeem dat mij 94% correcte signalen geeft waardoor ik mijn portefeuille kan vergroten, nu maak ik me minder druk om de speculatie van de markt." Ik win nog steeds door dezelfde methode toe te passen in elke transactie, je kunt vandaag ook een winnaar worden, Ik denk dat crypto in de toekomst meer belang en erkenning zal krijgen. BTC is de toekomst, dat betekent niet dat we gewoon moeten vasthouden en niet moeten denken aan het negatieve effect dat het op je zou hebben als het laag wordt dan de instapprijs. De meeste nieuwkomers ondermijnen en verwaarlozen vaak het belang van technische analyse met betrekking tot handel. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er gebeurt in de bredere of bredere markt. dus om aan de veilige kant te zijn, adviseer ik dat we allemaal een minder over de manier gesproken, namelijk handelen. Ik heb in minder dan 3 weken 8,2btc kunnen genereren met mijn eerste 2,5. Iedereen die op zoek is naar een winstgevend systeem, kan contact opnemen met de heer Greg Kaplan op Telegram.{@ Kaplansignals } over hoe u winstgevend kunt handelen lieg??

 14. Nou nu $41.600,- dus downtrend wordt het voor nu niet nu ff doordrukken tot boven de 42k
  ETH gaat weer harder dan bitcoin, ETH heeft zoveel meer te bieden dan alleen een waarde asset als bitcoin.

  Fantom ook dankzij de markt weer omhoog

Reacties zijn gesloten.