BELANGRIJKE WEEK VOOR VEEL POPULAIRE AANDELEN! in 2023

laatste update: 09-2023


Het gaat weer een hele belangrijke week worden voor veel populaire aandelen. Deze week komen een aantal grote spelers zoals Berkshire Hathaway, Alibaba, UPS en Walt Disney met cijfers maar ook andere populaire aandelen zoals Palantir, Hims, Plug Power en TheTradeDesk.

#aandelen
#beleggen
#cijferseizoen
alibaba kwartaalcijfers
hims cijfers
the trade desk
plug power cijfers
Berkshire cijfers
Warren buffet cijfers
populaire aandelen
groeiaandelen
palantir cijfers
palantir aandeel
q2 2023
2023 investeren
aandelen 2023
beleggen
investeren
aandelen lange termijn

Portfolio dividend tracker:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

12 gedachten over “BELANGRIJKE WEEK VOOR VEEL POPULAIRE AANDELEN! in 2023”

 1. Wat vonden jullie van de cijfers van corsair?
  Mooi moment om bij te kopen?

 2. Bij Alibaba hoop ik echt op een Meta'tje. Dat aandeel mag eindelijk weer eens terug naar normale waarde.
  Ben wel benieuwd naar Palantir. Aandeel is natuurlijk extreem hard gestegen. het is maar de vraag of de cijfers dat onderbouwen (spoiler alert: hoogstwaarschijnlijk niet). Palantir moet sowieso winstgevendheid aantonen. En de groei moet echt hard omhoog. Als ze de komende kwartalen niet hard groeien, dan wordt het nooit wat.

 3. Maandag voor mij de belangrijke/interessante dag.
  Ben zelf benieuwd naar Berkshire, HIMS en Palentir.

  Berkshire vooral om te weten wat hun te zeggen hebben.
  HIMS omdat het aandeel al tijdje rond het zelfde blijft hangen, dus ik ben vooral benieuwd daar naar. afhankelijk van wat het aandeel doet ga ik bijkopen.
  Palentir omdat deze heel hard gestegen is. Vooral benieuwd wat de cijfers gaan doen en dus ook het aandeel. Als deze weer stijgt dan ga ik een zeker een pluk verkopen. Zakt die dan vind ik het ook prima en houd ik het aandeel lekker vast.

 4. Ik heb vorig seizoen Palantir aangeschaft voor de lange termijn en zal dit ook voor de lange termijn blijven vasthouden. Hopelijk dit jaar ook wat meer volatiliteit met Alibaba want dat is dit jaar veel weggegooid geld.

 5. Hoe kom je aan die weekly earnings page van earnings whispers?

 6. Ik denk dat we een tijdelijke daling gaan zien vandaar dat ik sommige aandelen aan het shorten ben,altijd beide kanten spelen en bekijken.

 7. Hoe kijk je naar Warner Bros. Discovery, wat vond je van de cijfers? Ik vond de cijfers moelijk te beoordelen omdat ik veel positieve en negatie punten zag. Toch reageerde de beurs er goed op. Ik ben nog niet volledig overtuigt om dit aandeel aan mijn portfolio te te voegen. In één vanje vorige video's gaf je aan dat je dit aandeel wilde houden of verkopen afhankelijk van de cijfers als ik mij niet vergis.

 8. Hey,

  Waarom hou je disney niet nauwgezet in de gaten, vindt je hem persoonlijk niet zo interessant of gewoon niet een branche waar je je in wil verdiepen?

Reacties zijn gesloten.