Belangrijke rechtszaken in crypto-land | Succes voor Bitcoin-NFT’s | Crypto nieuws vandaag | #833

laatste update: 03-2023


Grayscale én Ripple in de clinch met de SEC, van beiden een belangrijke update. Verder zijn de opbrengsten van de eerste Yuga Labs Bitcoin NFT veiling bekend, en ze zijn niet mis! Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:25 Grayscale vs. SEC vandaag voor de rechter
02:52 Bitcoin NFT veiling afgelopen, opbrengsten enorm
05:04 Belangrijke crypotwetgeving Australie wederom flink uitgesteld
09:05 Belangrijke ontwikkeling in rechtszaak SEC vs. Ripple
11:54 Jerome Powell spreekt vandaag, volatiliteit mogelijk
14:01 Koerrrsen koerrrsen!
16:36 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Belangrijke rechtszaken in crypto-land | Succes voor Bitcoin-NFT’s | Crypto nieuws vandaag | #833”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. This content is a true masterpiece. 🎨

Reacties zijn gesloten.