Belangrijke on-chain hoogtepunten voor Bitcoin | Renteverhoging ECB? | Crypto nieuws vandaag | #948 in 2023

laatste update: 12-2023


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Ripple gaat in tegen beroep SEC
02:20 BTC bereikt in on-chain data belangrijke hoogtepunten
05:05 Rechter in China staat cryprobezit toe
08:00 NFT markt lijkt nu echt in te zakken
10:56 Renteverhoging door ECB steeds waarschijnlijker
12:21 Koerrrsen koerrrsen!

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Belangrijke on-chain hoogtepunten voor Bitcoin | Renteverhoging ECB? | Crypto nieuws vandaag | #948 in 2023”

  1. Thanks!
    Ik miste de intro en het einde wat maar dat kan ik ondertussen ook dromen, tot morgen, doooeg!!
    💯👍😉

  2. Ben al een week bezig bij Blox om mijn emailadres gewijzigd te krijgen. Heb zelfs voorgesteld om mijn account te schorsen of te verwijderen. In de instellingen van je account staat alles read only!, dus kan je zelf ook niets veranderen! Dus als er echt een probleem is zoals dat jij je crypto niet op kan nemen of storten moet je vrees ik wel een paar weken geduld hebben denk ik. al heel wat mailtjes zijn over en weer gegaan…

Reacties zijn gesloten.