BELANGRIJK ADVIES VOOR DE BEGINNENDE BELEGGER (STARTEN MET AANDELEN) in 2022

laatste update: 10-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Als je begint met beleggen kan het best pittig zijn om goed te starten. In deze video deel ik tips om een goed te beginnen met het opbouwen van vermogen door te investeren in aandelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BEGINNEN
#BELEGGEN
#AANDELEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud

11 gedachten over “BELANGRIJK ADVIES VOOR DE BEGINNENDE BELEGGER (STARTEN MET AANDELEN) in 2022”

 1. Voor mij te veel herhaling nu. Dank je wel voor de start die je mij gegeven hebt. Ik zat bijna altijd te wachten om 13:00! Ik moet wel door en ga naar andere kanalen. Thanks voor de kennis!

 2. Goeienmiddag zou je misschien een keertje
  Naar request network kunnen kijken

 3. Hoi focus vraagje buiten deze video om, denk je dat aandelen nog verder stijgen als veel mensen hun geld uit crypto gaan halen in de bearmarkt en misschien in aandelen gaan ?

 4. Hey Focuss,
  Het verdiepen in financiële markten, persoonlijke financiën, … is enorm belangrijk. Maar heb je toevallig ook wat goede, betrouwbare bronnen daarvoor, zoals video’s, websites, boeken,…?

 5. "Beleg alleen met geld dat je kan verliezen". Ik wil eigenlijk niks verliezen😅

 6. Hallo Focuss
  In je video heb je het over de kernselectie die elke maand gratis zijn. Maar dat geldt alleen als je meer dan 750 euro inlegt. Heeft het dan wel zin om elke maand 100 euro in te leggen? Als de kosten 3 of 8 euro kosten bv bij S&P 500. Bedankt alvast en ga door met de video's. Erg leerzaam. Mvg. Gab

 7. Elk x als ik kijk

  Is zijn favoriete bedrag
  500 euro beleggen.
  De gemiddelde Nederland denkt
  Met dat geld besteed ik aan mijn kinderen.🤣😂

 8. Is het slim om als je begint met te beleggen in 1 keer bijvoorbeeld 2000 euro te beleggen en nadien elke maand wat? Of zou je gewoon sowieso van 0 starten met elke maand wat?

Reacties zijn gesloten.