Beginnen met Beleggen in 2021! Met hulp van Warren Buffett en Phil Town in 2022

laatste update: 07-2022


In deze video zal ik vertellen welke stappen ik als eerste heb genomen om bekend te worden met de wereld van beleggen. Ik bespreek de beleggingsapp Peaks, wat ik wel en niet fijn vind aan de app, hoe ik bij de lessen van Phil Town en Warren Buffett ben uitgekomen en een korte introductie over hun beleggingsfilosofie.

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen. Ik heb geen licentie en ben dus geen financieel adviseur. Doe daarom altijd zelf onderzoek want deze video’s zijn geen financieel advies. Aan de inhoud van deze video op het kanaal Money Met Joaquim kunnen geen rechten worden ontleend. Alle video’s worden gemaakt met entertainment en aanzetten tot zelf denken als doel. Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de u toegezonden informatie blijven volledig voor uw eigen rekening want het is geen financieel advies. Schakel voor advies altijd een gelicenseerd financieel adviseur in. Jij blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Ik heb geen affiliatie of sponsordeal met de app Peaks, en ik deel puur mijn eigen ervaringen.

Subscribe voor meer videos!

Volg me op Twitter!
y