BEGIN MET BELEGGEN VOORDAT HET TE LAAT IS (VERMOGEN OPBOUWEN) in 2023

laatste update: 10-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Begin met beleggen voordat het te laat is

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

9 gedachten over “BEGIN MET BELEGGEN VOORDAT HET TE LAAT IS (VERMOGEN OPBOUWEN) in 2023”

 1. My life changed since I started with $2,000 and now I make $15,645 every 3 days
  I have been so happy since I joined this..

 2. Beetje gekke titel, het is nooit te laat om te beginnen. Wellicht doel je op dat een aantal aandelen een gunstige prijs hebben, dat klopt als een bus!

 3. Goed verwoord. 👍❤️
  Ik denk inderdaad dat teveel mensen de boel niet in orde hebben en geen besef hebben van wat ze nog allemaal boven het hoofd hangt de komende tijd.
  Daarnaast denk ik dat die mediaan van €15.000,- spaargeld ook nog voor het gros van het volk verre van de werkelijkheid is. Hadden ze het maar! De meesten hebben zelfs nauwelijks tot totaal GEEN buffer! Hooguit een paar honderd tot misschien 2 – 3 duizend Euro. Ik denk dat dat veel realistischer is.

 4. Ik vind de toon die je kiest erg goed. Je bent uitnodigend en kietelt de nieuwsgierigheid.
  Het zijn lui zoals jij die mij motiveerde in 9 maanden terug ook te beginnen met beleggen. Niet erg vroeg, middel-conservatief. Dank voor je vele video’s zonder de onzin die ik in de reclames zie voor- en na jou video’s.

 5. Koop eens een betere microfoon man daar heb je toch wel een eurootje of 30 voor over?

Reacties zijn gesloten.