Bed Bath & Beyond, Verizon, Lululemon en meer

laatste update: 02-2023


Een voetganger loopt langs een Bed Bath and Beyond-winkel in San Francisco, Californië.

Justin Sullivan | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voordat de bel gaat.

Verizon — Verizon-aandelen daalden met 1,51% nadat het bedrijf gemengde resultaten boekte voor het vierde kwartaal van 2022. Hoewel de winst de voorspellingen van analisten overtrof, bleven de toekomstige winsten achter bij de consensusschatting van Refinitiv. .

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

Bedbad & daarbuiten — Het meme-aandeel won 5,78%, voortbouwend op de dramatische start van het jaar, zelfs nu de detailhandelaar waarschuwt voor een mogelijk faillissement. Year-to-date zijn de aandelen van Bed Bath & Beyond met 17,1% gestegen.

Lyft — De ride-sharing-voorraad steeg met 3,4% na een upgrade van KeyBanc, waarbij Lyft positieve effecten zou moeten voelen van kostenbesparende maatregelen, waaronder ontslagen en een stabilisatie van de vraag.

Johnson & Johnson — Aandelen van de medicijnfabrikant stegen met minder dan 1% premarket nadat het bedrijf gemengde financiële kwartaalresultaten rapporteerde. Volgens Refinitiv overtrof Johnson & Johnson de winstverwachtingen met 10 cent per aandeel, exclusief items. Het miste ook inkomstenramingen. De winstvooruitzichten voor het hele jaar waren iets hoger dan de schattingen, terwijl de omzetprognose ongeveer in lijn was met de schattingen.

Zwarte steen — De aandelen stegen met 1,3% nadat JPMorgan Blackstone opwaardeerde van neutraal naar overwogen, en zei dat de vermogensbeheerder een ‘best in class’-bedrijf is dat op het punt staat een zachte landing te maken.

Lululemon — De athleisure-retailer daalde met 2,07% nadat Bernstein het aandeel had verlaagd, waarschuwde dat er een reset komt voor de kledingvoorraad en merkte op dat het bedrijf voor een keerpunt in zijn groei staat.

Lockheed Martin — Lockheed Martin-aandelen wonnen 1,52% nadat het bedrijf de laatste kwartaalresultaten had gepubliceerd. De omzet van het defensiebedrijf bedroeg 18,99 miljard dollar, waarmee Refinitiv een voorspelling van 18,27 miljard dollar overtrof. De winst per aandeel van Lockheed overtrof ook de verwachtingen.

amd — Het chipaandeel daalde met meer dan 2% in premarket nadat Bernstein de chipmaker degradeerde van outperform naar marktprestatie. De firma Wall Street zei dat de downgrade te wijten is aan de dalende vraag naar computers en nieuwe onderdelen in de inflatoire omgeving.

– Alex Harring, Yun Li, Tanaya Macheel en Sarah Min van CNBC droegen bij aan de rapportage

Plaats een reactie