Bed Bath & Beyond, Tesla, Expedia en meer

laatste update: 01-2023


Shoppers gaan een gebouw binnen waarin een Bed Bath & Beyond Inc.-winkel in New York is gevestigd.

Mark Kauzlarich| Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Meme-aandelen – Een groep zogenaamde meme-aandelen schoot woensdag omhoog toen particuliere beleggers weer in speculatieve transacties sprongen. Bed Bath & Beyond steeg 38% om de trend in de ochtendhandel op woensdag te activeren. De aandelen van GameStop, de originele ster van de meme-stock-manie van 2021, stegen met ongeveer 5%. AMC Entertainment steeg met 15%.

Tesla – De EV-maker won meer dan 2% nadat het zich dit jaar bij de staat Texas had geregistreerd om zijn fabriek voor elektrische voertuigen in Austin uit te breiden. Afzonderlijk noemde Goldman Sachs Tesla een topkeuze voor 2023.

Expedia.nl — Het aandeel van de reisorganisatie won meer dan 4% nadat Oppenheimer het had geüpgraded om beter te presteren dan presteren. Het Wall Street-bedrijf zei dat het gelooft dat Expedia-aandelen macro-tegenwind verdisconteren.

Intuïtief chirurgisch De maker van robotchirurgische systemen zag de aandelen met bijna 5% dalen nadat het bedrijf in het vierde kwartaal slechts 369 plaatsingen van zijn da Vinci-robot had gemeld, wat een daling van 4% was ten opzichte van dezelfde periode in 2021. Het gaf ook sombere omzetverwachtingen af ​​dat enigszins gemiste verwachtingen, volgens FactSet.

Pool Corp — Het bouwbedrijf voor zwembaden voegde 5% toe nadat Deutsche Bank het had opgewaardeerd naar een buy from hold-rating, en zei dat de aandelen- en winstverwachtingen positief zouden moeten verrassen.

AbbVie — Aandelen van biofarmaceutisch bedrijf AbbVie verloren meer dan 1% nadat de CEO op de JPMorgan Healthcare Conference zei dat hij verwacht dat het verlies van exclusiviteit van Humira, zijn medicijn tegen artritis en psoriasis, de prestaties van het bedrijf op korte termijn zal beïnvloeden, volgens een verslag van Bloomberg. Het bedrijf verwacht echter geen daling van de winst in 2024.

Alfabet — De aandelen van Alphabet stegen met meer dan 2% nadat de Duitse mededingingsregulator zei dat het van plan was om een ​​herontwerp te bestellen van de opties die Google gebruikers biedt om af te zien van de cross-service gebruikersgegevensverwerking.

Levi Strauss — Aandelen daalden met ongeveer 3% nadat Citi het aandeel had verlaagd van kopen naar neutraal. Ondanks dat het bedrijf zegt dat het een sterk merk en vooruitzichten op de lange termijn heeft, zei het bedrijf dat het op korte en middellange termijn onder druk zou komen te staan ​​naarmate de denimtrends verslechteren.

Tol Broeders — De woningbouwaandelen wonnen 3% na een upgrade naar een buy from a hold-rating door analisten van Bank of America. De firma Wall Street zei dat de waardering van Toll Brothers op deze niveaus aantrekkelijk lijkt.

– Michelle Fox, Yun Li, Samantha Subin, Carmen Reinicke en Alex Harring van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie