Bed Bath & Beyond, Coinbase, Virgin Orbit en meer

laatste update: 02-2023


De LauncherOne-raket van Virgin Orbit te zien op Times Square, New York.

CNBC | Michaël Bladz

Bekijk de bedrijven die ’s middags de grootste stappen zetten:

maagdelijke baan – Het satellietlanceringsbedrijf daalde met 13,99% per dag nadat het bevestigde dat zijn eerste lancering vanuit het Verenigd Koninkrijk maandag niet in een baan om de aarde kwam. De missie was tot nu toe de zesde van Virgin Orbit en de tweede mislukte lancering.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

danaher — De aandelen van Danaher stegen met 4,64% nadat de maker van medische, industriële en commerciële producten optimistische richtlijnen had afgegeven voor niet-GAAP-kerninkomsten in het vierde kwartaal. Het bedrijf verwacht nu groei in de hoge eencijferige percentages op jaarbasis. Eerder voorspelde het vlakke tot lage eencijferige procentuele dalingen.

Sotera Gezondheid — De voorraad steeg met 99,65% per dag nadat Sotera Health de schikking aankondigde van meer dan 870 zaken met betrekking tot de blootstelling aan ethyleenoxide, een kankerverwekkende stof, uit haar faciliteiten in Willowbrook. Het bedrijf, dat zei dat de schikking geen erkenning is dat de emissies een veiligheidsrisico vormden, stemde ermee in om $ 408 miljoen te betalen.

Warner Bros. Ontdekking — De aandelen van het mediabedrijf stegen met 8,18% nadat Bank of America het aandeel aan de “US1”-lijst had toegevoegd. Het bedrijf uit Wall Street zei optimistisch te blijven over het langetermijnpotentieel en beschouwt het huidige risico/rendement als “zeer aantrekkelijk”.

Muntbasis — De aandelen stegen met 12,96% nadat de cryptocurrency-uitwisseling plannen deelde om het personeelsbestand met 20% in te krimpen. De bezuinigingen komen nadat Coinbase in juni 18% van zijn personeelsbestand ontsloeg, omdat de cryptoprijzen en de aandelen slonken.

Bedbad & daarbuiten — De detailhandelaar sprong 27,78%. De verhuizing kwam na de winstoproep, waarin het management zei dat het bedrijf grotere verliezen had dan verwacht. Dagen eerder waarschuwde het bedrijf voor een mogelijk faillissement.

Eikenstraat Gezondheid — De aandelen van Oak Street Health, een gezondheidszorgbedrijf dat eerstelijnszorgcentra voor Medicare-patiënten beheert, stegen met 27,47% nadat Bloomberg meldde dat CVS onderzoekt een deal om het te kopen voor meer dan $ 10 miljard.

Regeneron Pharmaceuticals — Het aandeel won 2,71%, een dag nadat de aandelen ongeveer 7,7% daalden na het nieuws dat de verkoop van het Eylea-medicijn van het farmaceutische bedrijf werd geschaad door een verschuiving naar een off-label concurrent in het laatste kwartaal van 2022. Op dinsdag, CEO Leonard Schleifer vertelde CNBC dat de activiteit “van voorbijgaande aard” was en geen invloed zou moeten hebben op het langetermijntraject van Eylea.

Frontlinie — De aandelen van de rederij stegen met 25,68% nadat Frontline aankondigde dat het een deal om te combineren met Euronav zou beëindigen. Het plan had Frontline opgeroepen om Euronav over te nemen in een all-stock deal. CEO Lars Barstad zei in een verklaring dat beide verladers “nu al schaalvoordelen genieten”.

Bommel — Het aandeel datingapps steeg met 7,33% na een upgrade naar overwogen van sectorgewicht bij KeyBanc Capital markets. Het bedrijf zei dat het meer vertrouwen krijgt in het vermogen van het bedrijf om te profiteren van online datingtrends en inkomsten te laten groeien.

Illumina — Aandelen daalden 6,2% in de middaghandel. Het technologiebedrijf voor gensequencing ging dinsdag in beroep tegen een EU-antitrustbevel dat de fusieovereenkomst met biotechbedrijf Grail blokkeerde. Een dag eerder zei Illumina dat het verwachtte dat de geconsolideerde omzet voor het fiscale jaar 2023 tussen de $ 4,9 miljard en $ 5,035 miljard zou liggen, tegenover een StreetAccount-schatting van $ 5,005 miljard.

CureVac — Het biofarmaceutische bedrijf won 20,56% nadat het had gezegd dat het van plan was de patiëntproeven van zijn mRNA-vaccins voor Covid-19 en de griep voort te zetten. CureVac kondigde ook aan dat Sanofi-veteraan Alexander Zehnder in april CEO wordt.

Agilent-technologieën — De aandelen stegen met 5,26% een dag nadat het bedrijf een aandeleninkoopprogramma van $ 2 miljard aankondigde. Agilent zei ook dat het $ 725 miljoen investeerde om de productiecapaciteit te verdubbelen.

Op Halfgeleider — Het halfgeleideraandeel verloor 0,59% nadat het door William Blair was verlaagd tot marktprestatie. Analisten zeiden dat On Semiconductor blijft worstelen met GT Advanced-technologieën en dat de siliciumcarbide-opbrengsten de helft zijn van hun oorspronkelijke aannames.

schotel netwerk — Het satelliettelevisiebedrijf zakte 6,26%. Goldman Sachs herstelde dinsdag zijn neutrale rating en merkte op dat het bedrijf weliswaar gepositioneerd is om marktaandeel te winnen, maar dat het te maken heeft met een aanzienlijk uitvoeringsrisico en de versnelling van het doorknippen van het koord. Het koersdoel van $ 14 van het bedrijf impliceert een daling van 11,5% vanaf de afsluiting van maandag.

– Samantha Subin, Alex Harring, Yun Li, Tanaya Macheel, Carmen Reinicke, Jesse Pound en Michael Bloom van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie