Baudet wil eigen samenleving met eigen munt, datingapp en scholen in 2022

laatste update: 08-2022


Thierry Baudet wil zijn partij Forum voor Democratie uitbouwen tot een soort “gesloten samenleving”, ‘Forumland’, met alles erop eraan. Dan kun je denken aan een datingapp, een eigen betaalsysteem met een Forum-cryptomunt en zelfs eigen scholen, een woningbouwvereniging en een week- of dagblad.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start:

Maak nu het verschil. Het telt. Word lid. Klik hier: /

30 gedachten over “Baudet wil eigen samenleving met eigen munt, datingapp en scholen in 2022”

 1. Samen doen 😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂 Nee dank u. Maar ik weet wel waarom jullie het niet leuk zouden vinden 😂 zonder ons verdrinken jullie in ellende.

 2. je gaat me toch niet vertellen dat er serieus stemmers zijn die dit een goed idee vinden want dat is het land wel heel diep gezonken. straks wil die staatsmongool nog de helft van het land hebben om voor keizer te spelen ook.
  het zou me trouwens niks verbazen als zijn gezicht op die munten komt en hij een gigantisch standbeeld van zichzelf laat maken en de mensen bij wet verplicht er elke dag voor te knielen

 3. In de Romeinse tijd ontstonden in vele steden Christelijke gemeenschappen, die zich keerden tegen de Romeinse fascistische en polytheïstische cultuur………. Baudet wil echter juist weg van de linkse, sociale, feministische, eco-vriendelijke, verwende, softe mentaliteit in de moderne samenleving en wil gemeenschappen geleid door zelfbewuste, op de eigen cultuur gerichte, assertieve, echte Nederlandse mannen………. Laat hem niet zeggen dat dit geen fascistische ideeën zijn: alle STUDENTENCLUBS zijn opgericht in de 20/30er jaren en verkregen grote populariteit in met name Duitsland (een duel met de sabel, waarbij studenten elkaar littekenen bezorgden in het gezicht, was b.v. hot) HET ONTGROENEN WERD ALS METHODE ONTWIKKELD OM DE LINKSE SOFTIES VAN DE ECHTE, REALISTISCHE MANNEN TE ONDERSCHEIDEN.

 4. Baudet is een gebakkie die last heeft van gedragsproblematiek. En altijd in die slachtofferrol, wat een vermoeiend mannetje.

 5. Goed idee, terwijl alle volgelingen elke 6 maanden gaat spuiten gaan de fvd ers gewoon normaal doen zonder corruptie via apps

 6. Hahaha die chik wil dat we 'samen' een land zijn, maar dit is je eigen schuld… je bent altijd maar mensen die anders denken aan het weg zetten. Vervolgens is er zn idee en wordt je het helemaal raar? Ja wtf verwacht je dan xD

 7. Heel goed idee…Ik ben als ongevaxxte twee jaar lang met de nek aangekeken dat was eng.. Ik weet zeker dat als je gewoon respectvol bent naar andersdenkende je ook gewoon welkom bent op zaken van forum land als je ons maar met respect behandeld..Alsnke kijkt naar het programma van de vvd dat ze alle ongevaxxte kinderen van de opvang willen weren moet je zaken wel voor zijn en dan eigen scholen oprichten bijvoorbeeld…Mensen praten nu alsof we gekkies zijn maar dit is gewoon laten zien dat ons eigen plan trekken als er zo met andersdenkende wordt omgegaan

 8. Karens.. mensen die boos worden als hun mening niet uit uw mond komt.. roepen dan gauw wappies!! Om zelf natuurlijk niet geconfronteerd te worden door derden (wat zullen Annie en Henk van nr 12 wel niet denken als ik een eigen mening van … Accepteer) en dus meelopen met de groep zoals ze vroeger deden op school. En dat noemden we toen achterbaks.

 9. Iedereen die hier negatief op reageert zijn serieus hypocriet.Even aan helpen
  herinneren dat hier al jaren door links en overheid foute islam scholen worden
  gesteund en dat inmiddels gebleken is dat corruptie fraude en indoctrinatie van de
  moslim leerkrachten scheering en inslag is.

  De invloed van bovengenoemde foute figuren gaan hand in hand met linkse
  haagse terroristen die inmiddels nu tot in de grote steden met steun van links
  door onze zogenaamde medelanders zwaar word misbruikt ,en worden jonge blanke
  kinderen serieus kapot gemaakt door linkse leraren die alleen maar bezig zijn hun
  zieke meningen in deze kinderhoofdjes te proppen.

  Ben sinds dat baudet twijfel zaaide betreffende het virus totaal afstand gaan nemen van deze
  figuur , maar tegelijker tijd heeft hij gewoon gelijk betreffende dit soort misstanden en
  steun ik dit plan 100 procent.

 10. Dus het punt van deze 2 gasten is? Diversificatie is een positief? Ja ja. Alleen met beleggen en investeringen. Met culturen en volkeren niet. Kijk maar naar elke grote multiculturele stad bijv; Londen, New york, Chicago, L.A .. allemaal 1 grote tering zooi en volop armoede en criminaliteit. Ja op de ansichtkaarten ziet het er leuk uit. Maar ga er maar is naar toe.

 11. Wanneer ik denk aan de vorm die deze nieuwe tirannie zal aannemen, zie ik voor mij een massa van in alle opzichten gelijke mensen die rusteloos onbeduidende en banale genoegens najagen; die op zichzelf zijn teruggeplooid, die zich louter op hun gezin en een handvol kennissen richten en die zich van het bestaan van andere mensen nauwelijks bewust zijn, die nog slechts op zichzelf en voor zichzelf leven. Boven deze geïndividualiseerde massa troont een bevoogdend machtsapparaat dat over het wel en wee waakt, dat alles voorziet en alles regelt, maar dat de mensen in een staat van onmondigheid houdt. Het garandeert de burgers een veilig en welverzorgd bestaan, maar staat er op zelf uit te maken wat goed is voor hen. Zo zullen de mensen steeds minder gebruikmaken van hun eigen oordeelskracht; de individuele wilskracht zal zich op een steeds beperkter terrein laten terugdringen. (Tocqueville)

Reacties zijn gesloten.