Bath & Body Works, Norwegian Cruise Line, Macy’s en meer

laatste update: 12-2022


Bath & en Body Works ingang.

Jeff Groenberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Bad- en lichaamswerken – Het aandeel van Bath & Body Works steeg met 25,2% nadat de winst per aandeel meer dan het dubbele was van wat analisten hadden verwacht. De retailer verhoogde ook zijn verwachting voor de winst per aandeel over het hele jaar.

Noorse cruiselijn – De aandelen van het cruise-aandeel daalden met 6,8% na een dubbele verlaging van Credit Suisse naar een underperform-rating. De bank zei dat aandelen tegen een premie worden verhandeld en dat investeerders meer waarde kunnen vinden in haar cruisegenoten.

Macy’s – De aandelen van Macy’s stegen met 15% nadat het warenhuis winst en inkomsten rapporteerde die de verwachtingen van Wall Street overtroffen. Het verhoogde ook zijn winstprognose voor het jaar, maar liet zijn omzetverwachting ongewijzigd.

BJ’s groothandel – De aandelen daalden met 5,6%, ondanks het feit dat het bedrijf betere resultaten op de bovenste en onderste regel rapporteerde en zijn prognose voor de winst per aandeel voor het hele jaar verhoogde. BJ’s overtrof ook de verwachtingen voor vergelijkbare winkelverkopen.

Ali Baba – De e-commerce multinational steeg met 7,8% na het rapporteren van gemengde inkomsten waarin het de winstverwachtingen overtrof, maar inkomsten misliep. Het verhoogde ook de inkoop van eigen aandelen.

van Kohl — Het winkelaandeel steeg met 5,4% nadat Kohl de winst per aandeel-verwachtingen in zijn laatste kwartaalresultaten had overtroffen, volgens consensusschattingen van Refinitiv. Toch trok de warenhuisketen zijn prognose voor het hele jaar, daarbij verwijzend naar een moeilijke economische achtergrond.

Quest-diagnose – Het bedrijf voor laboratoriumdiagnostiek verloor 2,2% nadat Citi het aandeel had verlaagd van neutraal naar verkoop, omdat het risico’s ziet voor de bedrijfsgroei en toenemende kosten tegenwind.

CytomX Therapeutica – Het biofarmaceutische bedrijf schoot omhoog met 32,2% nadat het een onderzoeksproject aankondigde met Regeneroneen stijging van 0,7%.

Cisco-systemen – Cisco voegde 5% toe na zijn kwartaalrapport met beats op de bovenste en onderste regel en een positieve voorspelling.

Doelwit – Het aandeel van Target steeg met 4,2%, een dag na een verlies van 13%. Woensdag meldde de retailer dat de winst over het derde kwartaal met ongeveer 50% was gedaald en verlaagde het de vooruitzichten voor het vierde kwartaal. Ondanks deze resultaten gelooft Piper Sandler nog steeds dat het aandeel “overtuigend” is en heeft het donderdag opgewaardeerd van neutraal naar overwogen. Deutsche Bank verlaagde de rating van Target echter van kopen naar houden.

trager – De aandelen van grillmaker Traeger stegen donderdag met 1,8% nadat Canaccord het aandeel begon te dekken met een koopadvies, daarbij verwijzend naar de naamsbekendheid van het merk in houtpelletgrills.

– Samantha Subin, Sarah Min, Carmen Reinicke en Michelle Fox van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie